Czesc! Moze ktos wie o jaki serial mi chodzi. Akcja toczy sie w bunkrze, ludzie nie moga wyjsc na powierzchnie gdyz ziemia jest skazona. Jak dobrze pamietam to bunkier znajdywal sie na takiej gorze i pozniej sie okazalo ze jednak ziemia nie jest skazona. W ostatnim odc pierwszego sezonu jakis gosc dostal sie do domu...
więcejSzukam tytułu filmu w którym odgrywa się scena łóżka, i jest motyw "zakręć butlę " czyli tzw. podduszanie partnera. Komedia dosyć świeża , myślę że po 2012 stworzona. Męczy mnie ten tytuł. Help
Szukam filmu w którym rodzina grała w grę planszową która później stała się realną grą. To nie żaden z nowych filmów.
Pamiętam, że rodzina musiała wykonać wszystkie zadania aby ukończyć grę.
Leciała jakieś 18-20 lat temu na tv4 albo tvn.
Główny bohater - jakiś taki skrzat z dużymi uszami. Homer di Dick? Hober? Jakoś tak brzmiało imię skrzata, ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć.
Może ktoś pamięta? :)
Chyba wszystko co dobre, co jest aktualnie produkowane, śledzę, w ramach takich gatunków jak fantastyka, kryminał, dramat społeczno-polityczny, thriller, dramat historyczny. Ominęło mnie kilka, ponoć dobrych, starszych seriali, już zakończonych, takich jak Six Feed Under, ale jakoś już mi się nie chce zaglądać do...
poszukuję czegoś w rodziaju serialu dla dzieci i młodzieży z lat 90tych. Leciał chyba po południu. Częściowo animowany a częściowo w realu. BYła tam jakaś kobieta w długim czerwonym płaszczu i kapeluszu. Chyba wykonywali jakieś misje i często pojawiałą się mapa świata i przemieszczali sie we wskazane miejsce. Strasznie...
więcejfilm prawdopodobnie z tego stulecia na pewno z J.C Vandamem pamietam tylko scene jak Vandame uciekal przed jakimis facetami i chyba schodzil po jakiejs linie i oderwal sobie paznokiec u dloni
Witam. Szukam bajki chyba u.s.a z motywem wilków na motorach .Z tego co pamiętam był motyw spa lub kondora który był czarnym charakterem jeśli ktoś coś kojarzy proszę o pomoc.pozdrawiam.
Czy znacie może seriale w stylu Fargo lub True Detective? Prosiłbym o podanie tytułów. Z góry dzięki.