Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Zna ktoś jakiś serial podobny do prison breaka (tj. Realistyczny, trzymający w napięciu)?

Czołem, szukam w napisach lub w lektorze (Z Mirosławem Uttą) odcinków powyżej 34, serial mi się bardzo spodobał i się ciekawie czy ktoś posiada nagraną kopię dalszych odcinków. To samo z kreskówką Kleszcz emitowaną na Jetixie/TVN, poza tymi odcinkami nic nie mogę znaleźć:...

Szukam serialu w stylu "męskiego kina"
Ogólnie to o czym będzie średnio mi zależy (byle nie sci-fi). Bardziej zależy mi by głowny bohater był postacią z wielką charyzmą, takim bad assem. Jako przykład mogę podać Lucasa Hooda z Banshee lub Sawyer z Lost oraz jak dla mnie świety duet Scott+Stonebridge ze Strike Back,...

więcej

Na początku lat 90 była emitowana dobranocka gdzie występowały takie stworki-hybrydy jak np ''jeleniokaczki'' Nie wiecie może co to za serial ?

Czy są osoby które mają nagrane chociaż pojedyncze odcinki takich seriali jak Herkules (ale z Polsatu z Szołajskim), Nocny patrol, Kojak, Żar tropików, Matlock (I sezon), Niebezpieczne ujęcia, Riptlide. Nawet jeśli obraz jest już zniszczony i słabo widoczny. Ważne żeby dźwięk był zrozumiały jeszcze. Będę wdzięczny za...

więcej

Czesc! Moze ktos wie o jaki serial mi chodzi. Akcja toczy sie w bunkrze, ludzie nie moga wyjsc na powierzchnie gdyz ziemia jest skazona. Jak dobrze pamietam to bunkier znajdywal sie na takiej gorze i pozniej sie okazalo ze jednak ziemia nie jest skazona. W ostatnim odc pierwszego sezonu jakis gosc dostal sie do domu...

więcej

Szukam tytułu filmu w którym odgrywa się scena łóżka, i jest motyw "zakręć butlę " czyli tzw. podduszanie partnera. Komedia dosyć świeża , myślę że po 2012 stworzona. Męczy mnie ten tytuł. Help

Szukam filmu w którym rodzina grała w grę planszową która później stała się realną grą. To nie żaden z nowych filmów.

Pamiętam, że rodzina musiała wykonać wszystkie zadania aby ukończyć grę.

Leciała jakieś 18-20 lat temu na tv4 albo tvn.

Główny bohater - jakiś taki skrzat z dużymi uszami. Homer di Dick? Hober? Jakoś tak brzmiało imię skrzata, ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć.

Może ktoś pamięta? :)

Chyba wszystko co dobre, co jest aktualnie produkowane, śledzę, w ramach takich gatunków jak fantastyka, kryminał, dramat społeczno-polityczny, thriller, dramat historyczny. Ominęło mnie kilka, ponoć dobrych, starszych seriali, już zakończonych, takich jak Six Feed Under, ale jakoś już mi się nie chce zaglądać do...