Może podpowiecie tytuły fajnych seriali w których niektóre wątki akcji z każdego odcinka nie kończą się wraz z końcem danego odcinka? Musi być ciągłość każdego wątku.
Mam na myśli takie tytuły jak: Breaking Bad, The Walking Dead, Gra o tron.
Świat według Bundych
Różowe lata 70
The Big Bang Theory
HIMYM
On, ona i dzieciaki
Jim wie lepiej
Trzecia planeta od słońca
Czyli takie gdzie akcja rozgrywa się głównie na kilku scenach (pomieszczeniach) i gdzie można się przede wszystkim pośmiać. Jak ktoś coś to pisać :)
Potrzebuję jakiegoś serialu, żeby mieć co oglądać w trakcie pobytu w szpitalu :) Obojętnie jaki gatunek, obojętnie ile ma sezonów, byleby nie było to coś, co zostało skasowane przed tym, zanim serial mógł się skończyć zgodnie z planem. Może wyszło coś w sezonie 2015/16 co jest godne uwagi? Zawsze byłam raczej na...
Czołem, szukam w napisach lub w lektorze (Z Mirosławem Uttą) odcinków powyżej 34, serial mi się bardzo spodobał i się ciekawie czy ktoś posiada nagraną kopię dalszych odcinków. To samo z kreskówką Kleszcz emitowaną na Jetixie/TVN, poza tymi odcinkami nic nie mogę znaleźć:...
Szukam serialu w stylu "męskiego kina"
Ogólnie to o czym będzie średnio mi zależy (byle nie sci-fi). Bardziej zależy mi by głowny bohater był postacią z wielką charyzmą, takim bad assem. Jako przykład mogę podać Lucasa Hooda z Banshee lub Sawyer z Lost oraz jak dla mnie świety duet Scott+Stonebridge ze Strike Back,...
Na początku lat 90 była emitowana dobranocka gdzie występowały takie stworki-hybrydy jak np ''jeleniokaczki'' Nie wiecie może co to za serial ?
Czy są osoby które mają nagrane chociaż pojedyncze odcinki takich seriali jak Herkules (ale z Polsatu z Szołajskim), Nocny patrol, Kojak, Żar tropików, Matlock (I sezon), Niebezpieczne ujęcia, Riptlide. Nawet jeśli obraz jest już zniszczony i słabo widoczny. Ważne żeby dźwięk był zrozumiały jeszcze. Będę wdzięczny za...
więcej