Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć, szukam serialu w stylu kryminalnym. Do tej pory obejrzałem Mentaliste,White Collar,Human Target,Suits. Wszystkie trafiły do mnie i szukam czegoś podobnego. Podobnie jak w tych serialach ważna jest postać głównego bohatera. Dzięki :)

W latach 80 był w telewizji polskiej emitowany niemiecki serial dla młodzieży gdzie występował charakterystyczny robot z brodą. Nie wiecie może co to za serial ?

Oczywiście chodzi mi o zagraniczne. Ja uwielbiam:
The Walking Dead
Statek
Ostatni Okręt
Kwarantanna
Siberia
Zoo

Witam :)
poleci ktoś jakiś ciekawy serial? :))
tematyka NAJLEPIEJ:ZBRODNIE,MORDERSTWA lub ZJAWISKA PARANORMALNE

kiedyś leciało na Polsacie coś takiego przypomina sobie ktoś tytuł.

1.Skazany na śmierć
2.Miasteczko Wayward Pines
i miniserial 2 odcinkowy -"XIII Spisek"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Może podpowiecie tytuły fajnych seriali w których niektóre wątki akcji z każdego odcinka nie kończą się wraz z końcem danego odcinka? Musi być ciągłość każdego wątku.
Mam na myśli takie tytuły jak: Breaking Bad, The Walking Dead, Gra o tron.

Świat według Bundych
Różowe lata 70
The Big Bang Theory
HIMYM
On, ona i dzieciaki
Jim wie lepiej
Trzecia planeta od słońca

Czyli takie gdzie akcja rozgrywa się głównie na kilku scenach (pomieszczeniach) i gdzie można się przede wszystkim pośmiać. Jak ktoś coś to pisać :)

Potrzebuję jakiegoś serialu, żeby mieć co oglądać w trakcie pobytu w szpitalu :) Obojętnie jaki gatunek, obojętnie ile ma sezonów, byleby nie było to coś, co zostało skasowane przed tym, zanim serial mógł się skończyć zgodnie z planem. Może wyszło coś w sezonie 2015/16 co jest godne uwagi? Zawsze byłam raczej na...