poszukuję czegoś w rodziaju serialu dla dzieci i młodzieży z lat 90tych. Leciał chyba po południu. Częściowo animowany a częściowo w realu. BYła tam jakaś kobieta w długim czerwonym płaszczu i kapeluszu. Chyba wykonywali jakieś misje i często pojawiałą się mapa świata i przemieszczali sie we wskazane miejsce. Strasznie...
więcejfilm prawdopodobnie z tego stulecia na pewno z J.C Vandamem pamietam tylko scene jak Vandame uciekal przed jakimis facetami i chyba schodzil po jakiejs linie i oderwal sobie paznokiec u dloni
Witam. Szukam bajki chyba u.s.a z motywem wilków na motorach .Z tego co pamiętam był motyw spa lub kondora który był czarnym charakterem jeśli ktoś coś kojarzy proszę o pomoc.pozdrawiam.
Czy znacie może seriale w stylu Fargo lub True Detective? Prosiłbym o podanie tytułów. Z góry dzięki.
Pamiętacie program "Macie co chcecie" z Janem Kobuszewskim ? Był nadawany na Polsacie w latach 1997-2002.
Pamiętam, jak opowiadał różne kawały i np. kończył jakąś śmieszną puentą "Zaraz, zaraz, łachmyty... dlaczego podaliście mój numer telefonu ?"
Główna bohaterka to wysoka blondynka. Ma młodszą siostrę - niska brunetka o krótkich włosach ciętych do ucha.
Młodsza siostra uwodzi narzeczonego głównej bohaterki w przeddzień ślubu. Strasza dowiaduje się że została zdradzona i że jej siostra kocham jej narzeczonego. Zmusza oboje żeby się pobrali. Matka tego...
Witam ! Poszukuję seriali o tematyce gangsterskiej, mafijnej, kryminalnej, akcji z nutka dramatu. Ciężko przydzielić do jednej kategorii np Synowie anarchii, film typowo w moim guście a jednak jest to Akcja/Dramat. Niżej podam parę zapamiętałym przeze mnie seriali na których możecie się wzorować. Jeden mały warunek -...
więcej
hejka nudze sie i chetnie obejrzalbym jakis dobry serial obejrzałem juz:
constantine
czarodziejki
doctor who
futurama
family guy
american dad
haven
heroes
heroes reborn
marvels jessica jones