Główna bohaterka to wysoka blondynka. Ma młodszą siostrę - niska brunetka o krótkich włosach ciętych do ucha.
Młodsza siostra uwodzi narzeczonego głównej bohaterki w przeddzień ślubu. Strasza dowiaduje się że została zdradzona i że jej siostra kocham jej narzeczonego. Zmusza oboje żeby się pobrali. Matka tego...
Witam ! Poszukuję seriali o tematyce gangsterskiej, mafijnej, kryminalnej, akcji z nutka dramatu. Ciężko przydzielić do jednej kategorii np Synowie anarchii, film typowo w moim guście a jednak jest to Akcja/Dramat. Niżej podam parę zapamiętałym przeze mnie seriali na których możecie się wzorować. Jeden mały warunek -...
więcej
hejka nudze sie i chetnie obejrzalbym jakis dobry serial obejrzałem juz:
constantine
czarodziejki
doctor who
futurama
family guy
american dad
haven
heroes
heroes reborn
marvels jessica jones
marvells agent carter
marvels agent shield
marvels daredevil
nikita 2010
salem
sanctuary
sherlock
stargate(...
Witam poszukuje serialu animowanego o zabarwieniu horroru w którego czołówce pojawiał się anglojęzyczny napis po czym wokół napisu był zielony szlam oraz lekko straszna muzyka, serial opowiada o wampirach mutacjach zombie oraz innych dziwnych zdarzeniach serial ten był chyba produkcji USA bardzo mi zależy aby...
Oglądałem już:
Prison Break - gdy obejrzałem pierwszy raz był dla mnie 10 / 10 po prostu mistrz
The Walking Dead - klimacik, wszystko też bardzo dobry
Breaking Bad - strasznie długie odcinki nie zawsze ok, ale też dobry serialik
Zagubieni - wiadomo, klimat wszystko jest
Persons Unknown(2010) - uwielbiam...
Polećcie proszę jakieś dobre seriale kryminalne. Dodam, że widziałam już sporo (Luther, The Killing, Broadchurch, The Fall, Most nad Sundem, Bates Motel, wszystkie American Horror Story, Durham County, Happy Valley, What's Remains, Nie bylo juz nikogo i wiele innych. Ale na bank znacie coś czego ja nie znam.
Potrzebuje pomocy, zaczęłam oglądać kiedyś serial niestety nie pamietam tytułu. Moze jest ktoś w stanie mi pomoc.
Serial opowiada o dziewczynie pochodzącej z rodziny lekarzy. Jej ociec zaginął wiec rodzina po kilku latach zdecydowała sie uznać go za zmarłego. Dziewczyna jednak w to nie wierzy i zaczyna...