Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

poszukuję czegoś w rodziaju serialu dla dzieci i młodzieży z lat 90tych. Leciał chyba po południu. Częściowo animowany a częściowo w realu. BYła tam jakaś kobieta w długim czerwonym płaszczu i kapeluszu. Chyba wykonywali jakieś misje i często pojawiałą się mapa świata i przemieszczali sie we wskazane miejsce. Strasznie...

więcej

film prawdopodobnie z tego stulecia na pewno z J.C Vandamem pamietam tylko scene jak Vandame uciekal przed jakimis facetami i chyba schodzil po jakiejs linie i oderwal sobie paznokiec u dloni

Witam. Szukam bajki chyba u.s.a z motywem wilków na motorach .Z tego co pamiętam był motyw spa lub kondora który był czarnym charakterem jeśli ktoś coś kojarzy proszę o pomoc.pozdrawiam.

Czy znacie może seriale w stylu Fargo lub True Detective? Prosiłbym o podanie tytułów. Z góry dzięki.

Pamiętacie program "Macie co chcecie" z Janem Kobuszewskim ? Był nadawany na Polsacie w latach 1997-2002.

Pamiętam, jak opowiadał różne kawały i np. kończył jakąś śmieszną puentą "Zaraz, zaraz, łachmyty... dlaczego podaliście mój numer telefonu ?"

Główna bohaterka to wysoka blondynka. Ma młodszą siostrę - niska brunetka o krótkich włosach ciętych do ucha.

Młodsza siostra uwodzi narzeczonego głównej bohaterki w przeddzień ślubu. Strasza dowiaduje się że została zdradzona i że jej siostra kocham jej narzeczonego. Zmusza oboje żeby się pobrali. Matka tego...

Witam ! Poszukuję seriali o tematyce gangsterskiej, mafijnej, kryminalnej, akcji z nutka dramatu. Ciężko przydzielić do jednej kategorii np Synowie anarchii, film typowo w moim guście a jednak jest to Akcja/Dramat. Niżej podam parę zapamiętałym przeze mnie seriali na których możecie się wzorować. Jeden mały warunek -...

więcej

hejka nudze sie i chetnie obejrzalbym jakis dobry serial obejrzałem juz:
constantine
czarodziejki
doctor who
futurama
family guy
american dad
haven
heroes
heroes reborn
marvels jessica jones
marvells agent carter
marvels agent shield
marvels daredevil
nikita 2010
salem
sanctuary
sherlock
stargate(...

więcej

Witam, czy można gdzieś obejrzeć wcześniej odcinki niż te premierowe w TVP ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem