Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy orientuje się ktoś, gdzie mogłabym obejrzeć turecki serial po polsku bądź z napisami 'tylko z tobą' ?

Pytanie tylko dla tych co oglądaja serial Ostatni Okręt. Dziewczyna występuje w 3 sezonie i jest tam pilotką helikoptera. Ma troche skośne oczy i włosy ma pomalowane na blond. Nie ma jej w obsadzie, a ciekawa jestem jak sie nazywa. Ktos coś?

Jakie bajki oglądają teraz wasze dzieci? Za jakie postacie najchętniej by się przebrały na bal przebierańcow? Chodzi mi o szał typu Minionki.
Chodzi zarówno o bajki wyświetlane w kinie, jak i w telewizji. Mogą być to seriale jak i pełnometrażowe.

Tak jak wyżej poszukuje seriali o czarodziejkach, żeby lepiej sprecyzować o co mi chodzi to dam 3 tytuły : Czarodziejki , Czarownice z East Endu , Tajmeny krąg - poszukuje właśnie tego typu seriali .

Dziękuje z góry za propozycję .

Ostatnio podczas rozmowy ze znajomymi uświadomiłem sobie że Spak Marceli i jego kompan to homośie xD
Czy zgadzacie się z tym?
https://www.youtube.com/watch?v=ucnzgEUzfZg

j.w.

Zaakceptuje ktoś kontry z odcinkami tych seriali bo nie mogę ich oznaczać jako obejrzanych i po prostu się gubię w serialach, ponieważ nie mam informacji o kolejnych odcinkach, pewnie nie tylko ja mam taki problem, więc prośba do weryfikatorów, zaakceptujcie te kontry...

Witam, jako że są wakacje chciałbym sobie je umilić serialami, i tu nasuwa się moje pytanie do was, jakiego seriale polecacie? Coś z mordobicia najlepiej lub podobne do Sons Of Anarchy, Banshee.

Witam, zamierzam sobie sprawić konkret telewizję. Wybór na rynku jest niezwykle bogaty i każdy ma swoje wady, zalety. Dlatego chciałbym żebyście mi podpowiedzieli. Zależy mi na kanałach: naukowych, przyrodniczych, historycznych. Wolałbym nie mieć: sportu i dla dzieci. Pozostałe neutralnie chyba, że trzeba dodatkowo...

Witam, poszukuję programu w którym grupka osób odrestaurowywała samochody , czasem były to naprawdę wraki. Pamiętam też, że dostawali oni na koniec takiego odcinka jakieś narzędzia do warsztatu. Leciało to chyba na discovery lub tego typu kanale :)