Zaakceptuje ktoś kontry z odcinkami tych seriali bo nie mogę ich oznaczać jako obejrzanych i po prostu się gubię w serialach, ponieważ nie mam informacji o kolejnych odcinkach, pewnie nie tylko ja mam taki problem, więc prośba do weryfikatorów, zaakceptujcie te kontry...
Witam, jako że są wakacje chciałbym sobie je umilić serialami, i tu nasuwa się moje pytanie do was, jakiego seriale polecacie? Coś z mordobicia najlepiej lub podobne do Sons Of Anarchy, Banshee.
Witam, zamierzam sobie sprawić konkret telewizję. Wybór na rynku jest niezwykle bogaty i każdy ma swoje wady, zalety. Dlatego chciałbym żebyście mi podpowiedzieli. Zależy mi na kanałach: naukowych, przyrodniczych, historycznych. Wolałbym nie mieć: sportu i dla dzieci. Pozostałe neutralnie chyba, że trzeba dodatkowo...
Witam, poszukuję programu w którym grupka osób odrestaurowywała samochody , czasem były to naprawdę wraki. Pamiętam też, że dostawali oni na koniec takiego odcinka jakieś narzędzia do warsztatu. Leciało to chyba na discovery lub tego typu kanale :)
Od paru dni po głowie chodzi mi bajka z dzieciństwa .
Z tego co pamiętam chodziła na TVP1 w okresie wakacji. Bajka była o księżniczce która dostała amulet ( albo wisiorek ) był smok którego kontrolowała i jedyne co doskonale pamiętam to sum który pod koniec każdego odcinka zadawał zagadkę .
Skończył się 6 sezon, co oglądać teraz?
Lubię takie filmy/seriale, w których wykreowane są całkowicie nowe światy.
Zaznaczę, że obejrzałem też 3 sezon Domu grozy.
Zna ktos tytuł wspomnianego serialu ?
Był on o takich jakby rozbitkach którzy próbowali przezyć na wyspie. Ale cechą ktora wbjiał się w pamiec bylo to ze oni musieli unikac rzek i innych wód bo wtedy pojawiał się potwór/machina (?). To jego wejście objawiało się własnie taki widokiem z oczu tego czegoś co z tej wody...
Bajka pomimo tytułu który chyba zapamiętałem "Mądry borsuk" jest trudna do odnalezienia. W necie znalazłem tylko opis bajki dodany przez osobę, która też tej bajki szukała. Pomożecie?
"Bajka serial- podobna do Wilka i Zająca - podobna kreska, być może produkcji kraju bloku wschodniego lub azjatyckiego, na oko z lat...