Od paru dni po głowie chodzi mi bajka z dzieciństwa .
Z tego co pamiętam chodziła na TVP1 w okresie wakacji. Bajka była o księżniczce która dostała amulet ( albo wisiorek ) był smok którego kontrolowała i jedyne co doskonale pamiętam to sum który pod koniec każdego odcinka zadawał zagadkę .
Skończył się 6 sezon, co oglądać teraz?
Lubię takie filmy/seriale, w których wykreowane są całkowicie nowe światy.
Zaznaczę, że obejrzałem też 3 sezon Domu grozy.
Zna ktos tytuł wspomnianego serialu ?
Był on o takich jakby rozbitkach którzy próbowali przezyć na wyspie. Ale cechą ktora wbjiał się w pamiec bylo to ze oni musieli unikac rzek i innych wód bo wtedy pojawiał się potwór/machina (?). To jego wejście objawiało się własnie taki widokiem z oczu tego czegoś co z tej wody...
Bajka pomimo tytułu który chyba zapamiętałem "Mądry borsuk" jest trudna do odnalezienia. W necie znalazłem tylko opis bajki dodany przez osobę, która też tej bajki szukała. Pomożecie?
"Bajka serial- podobna do Wilka i Zająca - podobna kreska, być może produkcji kraju bloku wschodniego lub azjatyckiego, na oko z lat...
1. Czy istnieje jakiś serial podobny do Joan z Arkadii? Poruszający podobną tematykę, albo
zrobiony w podobnym stylu...
2. ...albo chociaż serial obyczajowy podobać się męskiemu widzowi (od razu mówię
wszelkie medyczne seriale mi się nie podobają)
3. Czy są jakieś seriale o niepełnosprawnych?
kochani jestem w ciężkiej depresji po obejżeniu wszystkich możliwych wciągających sitcomów. pomóżcie i zaproponujcie coś. moje dotychczas ulubione to oczywiscie Przyjaciele (najlepszy sitcom wszechczasów), Mamuśki, Hoży Doktorzy, Teoria Wielkiego Podrywu. Nie lubię takich rodzinnych sitcomów z lat '90, natomiast...
Siema, szukam bajki, która w latach 90-tych leciała na jetixie, może fox kids, pamiętam że na jej początku była postać grubego kota, który jadł nóżkę kurczaka, z której została kość, był jakimś księciem albo coś w tym stylu i był głównym antagonistą serii,który zawsze mieszał, na samym końcu tego serialu trafił za...
Polecicie jakiś fajny serial, ale taki żeby nie wciągał zbytnio? przy moich skłonnościach do binge-watching chciałabym coś co mogłabym oglądać po jeden odcinek na raz. Tematycznie może być wszystko oprócz typowych melodramatów, pseudodokumentów a la trudne sprawy i telenowel
Hej, szukam pewnego programu, leciał on chyba na Polsacie jakieś 10, może więcej lat temu. Były takie jakby 3 mapety, podróżowały one takim żółtym autobusem, czy ciężarówką... Każdy z nich zajmował się czymś innym w innej części pojazdów. Spali w takich wiszących śpiworach w pozycji pionowej...
Kojarzy ktoś? :)