Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

kochani jestem w ciężkiej depresji po obejżeniu wszystkich możliwych wciągających sitcomów. pomóżcie i zaproponujcie coś. moje dotychczas ulubione to oczywiscie Przyjaciele (najlepszy sitcom wszechczasów), Mamuśki, Hoży Doktorzy, Teoria Wielkiego Podrywu. Nie lubię takich rodzinnych sitcomów z lat '90, natomiast...

Zapraszam :)

Siema, szukam bajki, która w latach 90-tych leciała na jetixie, może fox kids, pamiętam że na jej początku była postać grubego kota, który jadł nóżkę kurczaka, z której została kość, był jakimś księciem albo coś w tym stylu i był głównym antagonistą serii,który zawsze mieszał, na samym końcu tego serialu trafił za...

Polecicie jakiś fajny serial, ale taki żeby nie wciągał zbytnio? przy moich skłonnościach do binge-watching chciałabym coś co mogłabym oglądać po jeden odcinek na raz. Tematycznie może być wszystko oprócz typowych melodramatów, pseudodokumentów a la trudne sprawy i telenowel

Hej, szukam pewnego programu, leciał on chyba na Polsacie jakieś 10, może więcej lat temu. Były takie jakby 3 mapety, podróżowały one takim żółtym autobusem, czy ciężarówką... Każdy z nich zajmował się czymś innym w innej części pojazdów. Spali w takich wiszących śpiworach w pozycji pionowej...

Kojarzy ktoś? :)

Jak dla mnie Polsat naprawdę trudno uwierzyć ,że kiedyś leciały tam świetne filmy,seriale a teraz co Trudne sprawy dlaczego ja jeszcze na Tvn są jakieś ciekawe programy Dd tvn Mastresmchef kiedyś Nie do wiary ,Uwaga a wg was jakie stacje są jeszcze godne uwagi .? a jak najgorsza .

Gdzie znajdę polskie napisy do serialu? Mam tylko do 5 odc a już prawie finał będą emitować. Ten sam temat jest na stronie serialu ale mogę nie dostać tam odp.

Czy serial http://www.filmweb.pl/serial/Roadies-2016-761507 będzie tłumaczony przez jakąś grupę? Orientuje się ktoś?

Siemka! Pamiętam że w latach 2006-2009 na TVP2 oglądałem genialny horror, który teraz chciałbym obejrzeć ponownie jednak... nie znam jego tytułu. W tym czasie w któryś dzień tygodnia było jakieś wieczorne kino grozy czy coś w ten deseń. Film mówił o tym że grupka archeologów znalazła w jakiejś pobliskiej jaskini...

Od pewnego czasu szukam serialu, który ok 15 lat temu leciał w telewizji. Pamiętam że głównym bohaterem był chłopiec, który chyba w laboratorium swojego ojca czegoś dotknął i przejął moce ?kosmity? i serial skupiał się na tym żeby ten chłopiec oddał temu kosmicie moce które zyskał a ten kosmita mu w tym pomagał. Raczej...

więcej