Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak dla mnie Polsat naprawdę trudno uwierzyć ,że kiedyś leciały tam świetne filmy,seriale a teraz co Trudne sprawy dlaczego ja jeszcze na Tvn są jakieś ciekawe programy Dd tvn Mastresmchef kiedyś Nie do wiary ,Uwaga a wg was jakie stacje są jeszcze godne uwagi .? a jak najgorsza .

Gdzie znajdę polskie napisy do serialu? Mam tylko do 5 odc a już prawie finał będą emitować. Ten sam temat jest na stronie serialu ale mogę nie dostać tam odp.

Czy serial http://www.filmweb.pl/serial/Roadies-2016-761507 będzie tłumaczony przez jakąś grupę? Orientuje się ktoś?

Siemka! Pamiętam że w latach 2006-2009 na TVP2 oglądałem genialny horror, który teraz chciałbym obejrzeć ponownie jednak... nie znam jego tytułu. W tym czasie w któryś dzień tygodnia było jakieś wieczorne kino grozy czy coś w ten deseń. Film mówił o tym że grupka archeologów znalazła w jakiejś pobliskiej jaskini...

Od pewnego czasu szukam serialu, który ok 15 lat temu leciał w telewizji. Pamiętam że głównym bohaterem był chłopiec, który chyba w laboratorium swojego ojca czegoś dotknął i przejął moce ?kosmity? i serial skupiał się na tym żeby ten chłopiec oddał temu kosmicie moce które zyskał a ten kosmita mu w tym pomagał. Raczej...

więcej

Cześć. Dziś pewna koleżanka porównała mnie do bohatera z tego serialu, którego nie oglądam. Gość miał jakoś na imię Tevis, Travis a może coś podobnego. Podobno jest lalusiowaty, nie ma jaj, i oddał prawo do korony siostrze. Czy może mi ktoś powiedzieć o kogo dokładnie chodzi i gdzie znajdę o tym bohaterze info...

Bohaterowie anime zazwyczaj są bardzo młodzi (najczęściej nastolatkowie), zdrowi, piękni i doskonale zbudowani. Bardzo chciałbym w takim razie poznać wyjątki od tej reguły. Wymieńcie mi proszę PIERWSZOPLANOWE postacie które są starsze (40 lat wzwyż), szpetne, cierpią na nadwagę, niedowagę albo są niepełnosprawne....

Hej może ktoś poleciłby mi film o miłości tylko ma on być podobny do ,, Trzy metry nad niebem". Chodzi o to że ten chłopak ma być taki taki jak ten w tym filmie wyżej wspomnianym może należeć do jakiegoś gangu czy coś xD A ona ma być tako poukładana spokojna i tak dalej. Bardzo was proszę !!

jakie pamietacie seriale ktore ogladaliscie z zapartym tchem w dziecinstiwe?
moje:
-druzyna A
-tropical heat (zar tropicow)
-miammi heat
-z archiwum X
-acapulco heat
-straznik z teksasu

Witam, z góry wybaczcie, że tak chaotycznie. Szukam serialu z dzieciństwa. O serialu: chłopak ma super moc i walczy najpierw ze szkieletem z wesołego miasteczka i jego potworami, a potem z takim gościem co wylazł z komputera. Szkielet gra na pianinie w tym miasteczku i nosi kapelusz.Niestety to jedyne co zapamiętałem....

więcej