Cześć. Dziś pewna koleżanka porównała mnie do bohatera z tego serialu, którego nie oglądam. Gość miał jakoś na imię Tevis, Travis a może coś podobnego. Podobno jest lalusiowaty, nie ma jaj, i oddał prawo do korony siostrze. Czy może mi ktoś powiedzieć o kogo dokładnie chodzi i gdzie znajdę o tym bohaterze info...
Bohaterowie anime zazwyczaj są bardzo młodzi (najczęściej nastolatkowie), zdrowi, piękni i doskonale zbudowani. Bardzo chciałbym w takim razie poznać wyjątki od tej reguły. Wymieńcie mi proszę PIERWSZOPLANOWE postacie które są starsze (40 lat wzwyż), szpetne, cierpią na nadwagę, niedowagę albo są niepełnosprawne....
Hej może ktoś poleciłby mi film o miłości tylko ma on być podobny do ,, Trzy metry nad niebem". Chodzi o to że ten chłopak ma być taki taki jak ten w tym filmie wyżej wspomnianym może należeć do jakiegoś gangu czy coś xD A ona ma być tako poukładana spokojna i tak dalej. Bardzo was proszę !!
jakie pamietacie seriale ktore ogladaliscie z zapartym tchem w dziecinstiwe?
moje:
-druzyna A
-tropical heat (zar tropicow)
-miammi heat
-z archiwum X
-acapulco heat
-straznik z teksasu
Witam, z góry wybaczcie, że tak chaotycznie. Szukam serialu z dzieciństwa. O serialu: chłopak ma super moc i walczy najpierw ze szkieletem z wesołego miasteczka i jego potworami, a potem z takim gościem co wylazł z komputera. Szkielet gra na pianinie w tym miasteczku i nosi kapelusz.Niestety to jedyne co zapamiętałem....
więcejSerial widziałem kilka late temu. Pojechany serial o napadzie na jubilera, latajace kule wszedzie, zwolnienia czasu. Chyba akcja serialu wygladala jka w filmie "Tylko strzelaj". Serial był chyba niemiecki lub aktor grał tam po niemiecku juz nie pamietam. Wiem że tylko był 1 sezon i kilka odcinkow moze 10. Naprawde...
którego nie będę miała dosyć oglądać, żeby był ciekawy, wciągający, żeby można było przy nim rozkminiać :D
szukam klimatów dextera, the 100, detektyw