Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Serial widziałem kilka late temu. Pojechany serial o napadzie na jubilera, latajace kule wszedzie, zwolnienia czasu. Chyba akcja serialu wygladala jka w filmie "Tylko strzelaj". Serial był chyba niemiecki lub aktor grał tam po niemiecku juz nie pamietam. Wiem że tylko był 1 sezon i kilka odcinkow moze 10. Naprawde...

Hej

więcej

którego nie będę miała dosyć oglądać, żeby był ciekawy, wciągający, żeby można było przy nim rozkminiać :D
szukam klimatów dextera, the 100, detektyw

Polecacie jakieś dłuższe seriale z głównym bohaterem lub bohaterką jak np. Breaking Bad,Revenge,Prison Break,Sons of anarchy. Wymienione obejrzałem,i chciałbym obejrzeć jakieś dramatyczne,myślałem nad Orphan black,ale po pilocie jakoś się zniesmaczyłem.

Szukam coś w stylu Wrogie Niebo

Witam, szukam animowanej bajki- pamiętam, że leciało to bardzo wcześnie na tvn/tvn7 bądź tv4 tak z 10/15 lat temu. Bajka była trochę straszna, coś w stylu gęsiej skórki, tyle że animowane. Pamiętam końcówkę jednego odcinka - pojawiła się głowa w słoiku na takich małych nóżkach. Z góry dzięki za odpowiedź ; )

Poszukuję trzech ostatnich sezonów Kancelarii Adwokackiej (6, 7 i 8) Pierwsze 5 oglądnąłem bo były łatwo dostępne. Wciągnąłem się całkowicie w serial i teraz nagle ucięło mi losy bohaterów z którymi zżyłem się niemiłosiernie. Jak nie oglądnę do końca to prawdopodobnie umrę. Czasu jest niewiele!

Będę dozgonnie...

W pierwszym sezonie ten jeden tym zabujał się chyba w jakiejś nauczycielce (czy kimś w tym stylu) potem ją chyba ukatrupił, nie była to czasem Lena Headey? a jeżeli nie, to co to za aktorka?

Przy czym wolicie oglądać seriale ,filmy? ja szczerze wole lektora choć z napisami również fajnie się ogląda ale trzeba się skupić na czytaniu za szybko gadają

Dzień dobry. Poszukuję serialu animowanego, którego fragment widziałem jakiś czas temu. Możliwe, że to był film...
Akcja na pewno dzieje się w przyszłości, możliwe, że klimat postapo. Bohaterami jest grupa żołnierzy, mają biało-niebieskie pancerze, hełmy. W ich uzbrojeniu na pewno był karabin połączony z piłą.
Wiem,...

więcej