Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam jakiejś naprawdę śmiesznej komedii, ale nie animowanej. Oglądałem "Louie", "Modern Family", "The Office" i "Friends".

Witam, szukam filmu którego widziałam dawno temu, pamietam że był o kosmicie w ludzim Ciele i on rozkochał w sobie babkę a potem wyszło na jaw że on ją chciał tylko zapłodnić. Chyba tak to leciało ;)

Witam, szukam tytułu programu przyrodniczego, który leciał kiedyś na TVP 1 w godzinach przedpołudniowych. W intrze były pokazane zdjęcia (lub były to fragmenty filmów na temat zwierząt) flamingów, słonia (tak mi się wydaje), i leciała piosenka, w której padało dużo nazw zwierząt, m. in. antylopa, pelikan, flaming,...

Proszę o pomoc! Od dawna szukam tego serialu. Leciał on dość dawno temu opowiadał o grupce ludzi którzy byli takimi jakby Power Rangersami ale nie do końca. Każdy z nich miał władze na jakimś konkretnym żywiołem. Doskonale pamiętam kwestie bohaterów kiedy się przemieniali czy coś takiego. Jeden mówił "Woda wokół mnie"...

więcej

Dużo już było tematów o ulubionych serialach ja proponuje trochę inne
zasady.Wymieniacie swoje ulubione seriale i przy każdym z nich wpisujecie swoją
JEDNĄ ulubioną postać.Ja zacznę!

The Wire - Omar Little
Sons of Anarchy - Alex "Tig" Trager
Game of Thrones - Tyrion Lannister
Boardwalk Empire - Nucky...

użytkownik usunięty

Hej,
jako że maniakiem seriali nigdy nie byłem to i na platformach serialowych się nie znam.
Szukam jakiegoś darmowego miejsca w internecie, gdzie mógłbym obejrzeć 'Wikingów' po polsku w jakiejś znośnej jakości (nie mówię tu o HD, ale liczeniem pikseli nie jestem zainteresowany).
Ktoś poratuje?

Jak w temacie, nie mogę go znaleźć teraz na żadnej stronie jakiegokolwiek serialu.

Dla mnie to jest jedna z najbardziej użytecznych funkcji Filmwebu. Jeśli ktoś ogląda naraz
kilkanaście seriali to jest to bardzo wygodne narzędzie do śledzenia premier oraz postępu
w oglądaniu zaległości!
Zmieńcie wygląd, zmieńcie pozycję, ukryjcie pod jakimś odnośnikiem, cokolwiek.

Ale nie usuwajcie tej...

Dlaczego po wejściu na jakiś serial, a zwłaszcza na te najlepsze (z top 100) nie jest
pokazane, na którym miejscu w rankingu jest ten dany serial ?

Witajcie,
szukam nazwy serialu - był on o policjantach albo ekipach ratunkowych(997+998+999), najprawdopodobniej amerykański, emitowany w polskiej telewizji ok lat 2000-2006, wydaje mi się że w tvn popołudniami, z raczej dobrą grą aktorską.
Pamiętam jedynie dwa odcinki i to szczątkowo:
w jednym patrol policji...