Kiedy emitowała to ATV to było coś. Widzieliśmy autentyczne, mrożące krew w żyłach zmagania grupy wysportowanych ludzi z ulicy. W polskiej wersji słyszeliśmy głos nieocenionego lektora jakim był Augustyn Dobrzański (potem gdzieś przepadł). W polskiej wersji nie wiadomo czemu na zmagania dali tylko 40 minut (w wersji...
więcejHej wszystkim, ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad pracą w branży seriali/filmów itd. i ogółem mam jedno wielkie marzenie, zagrać, albo przynajmniej naprowadzić kogoś do stworzenia serialu podobnego do Pamiętników Wampirów w polskiej wersji. Co o tym sądzicie? Dobry czy strasznie słaby pomysł?
Potrzebuję polecenia dobrych jakościowo francuskich seriali (w języku francuskim). Właśnie poprzez seriale najbardziej zyskał mój angielski i liczę także na to, że stałoby się tak we francuskim.
Cześć, bardzo prosiłbym o pomoc. Tak z 10 lat temu oglądałem w publicznej tv raczej serial (prawdopodobnie anglojęzyczny), który trzymał się klimatu westernów. Fabula wyglądała tak, że ktoś trafiał w jakieś tarapaty i znikąd pojawiały się dwa rewolwery. Bohater zazwyczaj idąc po trupach (dosłownie) do celu rozwiązywał...
więcej
Witajcie!
Pomóżcie odświeżyć pamięć - i znaleźć tytuł serialu emitowanego w połowie lat 90 (najprawdopodobniej:). Poniżej garść informacji, które gdzieś mi się w łepetynie kołaczą:
- główny bohater to agent specjalny lub szpieg
- pomocnikiem jest hacker, który widzi i słyszy to co główny bohater i pomaga...
Chciałbym zebrać i jeśli to możliwe wyjaśnić (a raczej uzyskać wyjaśnienie od kogoś, kto wie lepiej) motywów, które często pojawiają się w amerykańskich filmach/serialach i za każdym razem mnie zastanawiają.
- Pierwszy to samozatrzaskujące się drzwi frontowe w amerykańskich mieszkaniach. Pojawił się w nie jednym...
Szukam bajki, która leciała na tv puls. Pamiętam, że główną bohaterką była dziewczyna o fioletowych włosach w różowo-żółtym stroju i towarzyszył jej mężczyzna o zielonkawej skórze z brązowymi włosami. Ogólnie akcja działa się głównie pod wodą, jednak bohaterka czasami wychodziła na powierzchnię, gdzie było mnóstwo...
jest tygodniowe przesunięcie w programie dotyczace filmów puszczanych o godz.11:00, tydzień temu zamiast tak jak podajcie dzisiaj leciał śnięty mikołaj 3, a dziś choć w programie widnieje właśnie śnięty 3 to leci film odlotowy prezent gwiazdkowy - pasowałoby to ogarnąć bo wprowadzacie użytkowników w błąd
witam!
Moi drodzy, poszukuję pewnego serialu komediowego z mojego dzieciństwa tzn. z lat 90-tych(końcówka bodajże..) nie jestem pewna. W każdym razie była to amerykańska komedia o takim chłopaku i jego walniętej rodzince, Jedyne co zapamiętałam, to że jego ojciec kolekcjonował SEDESY. utkwiło mi to najbardziej w...