Hej:) poszukuje bajki która widziałam będąc dzieckiem, a teraz bardzo chce pokazać ja komuś lecz nie pamiętam tytułu. Fabuła opowiada o trzech dziewczynach żyjących w fantastycznym świecie i każda z nich posiada kamień chyba słońca, księżyca i bodajże serca. Towarzyszą im chłopaki jeżdżące na jakiś panterach z...
W pierwszej połowie lat 80-tych leciał program dla dzieci "MICHAŁKI'. Nadawali w nim bajkę animowaną
w której występowali: pies i inne zwierzątka będące jego kolegami, oraz kotek który z nimi nie
kumplował. Ci bohaterowie mieli samochód, którym jeździli. Pewnej nocy kot zakradł się do...
Hejka, od jakiegoś czasu poszukuje tytułów dwóch starych programów jeśli mnie pamięć nie myli bodajże
z TVP. A więc do rzeczy, pierwszy to bajka o którą męczy mnie moja siostra, a ja nic a nic nie jestem w
stanie jej pomóc. W zakamarkach mojej pamięci co prawda są jakieś strzępy informacji o czymś takim ale...
jakiś czas temu oglądałam film, typowe romansidło o parze nastolatków z małego miasteczka (ona z
zamożnej rodziny a on nie). Film opowiada o tragicznej miłości, gdzie rodzina dziewczyny nie akceptuje
chłopaka za to kim jest i zabraniają się im spotykać, mijają wakacje dziewczyna wyjeżdża z miasta i ich
kontakt...
No dobra widzialem, ze jest pare tematow o tym ale w zadnym ine bylo wspomnianie o bajce ktora ja szukam. Wiem o niej niewiele, moj brat kojarzy o czym mowie ale tez nie zna tytulu - moze ktos z Was bedzie mogl nam pomoc.
Wiec tak - bajka byla o jakiejs grupie ludzi, ktora byla na planecie z dinozaurami (moze to...
Był taki odcinek gdzie jakaś nastolatka biegła coś się jej stało z kolanem wylondowała w szpitalu,Okazało
sie że jest chlopakiem,rzucił ją chłopak potem sie obcieła i spaliła rzeczy jakies
Szukam serialu, oglądałam go kiedyś z ojcem co jest równoważne z tym, że młodzieżowy
on nie jest.
Więc pamiętam, że działo się to bardzo odległych dziejach. Była wioska, w której mieszkał
główny bohater z rodziną, miał żonę i dzieci. Ktoś napadł na tą wioskę i był on zmuszony
uciec. Uciekł w lasu do jakiegoś...
Witam, witam! Szukam jakiegoś serialu do obejrzenia (ot, zaczynają się nie tylko dni przeziębień, ale i
święta niebawem) dlatego zwracam się do was z wieelką prośbą ;)
Pierwszym serialem, który chłonęłam od pierwszego sezonu, był ,,Gossip Girl" i szukam czegoś
podobnego, w tym klimacie. Życie, bez...
Film dosyć stary. Akcja filmu dzieje się w jakimś azjatyckim kraju, Wietnam albo Japonia. Młody azjata
powraca z wojny do miasteczka, w którym rządzą żołnierze amerykanscy. Zamieszkuje u swojego starego
znajomego, ktory ma córke. Chłopak wdaje sie w konflikt z jednym amerykaninem, przez co ten amerykanin
zabija...