Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej:) poszukuje bajki która widziałam będąc dzieckiem, a teraz bardzo chce pokazać ja komuś lecz nie pamiętam tytułu. Fabuła opowiada o trzech dziewczynach żyjących w fantastycznym świecie i każda z nich posiada kamień chyba słońca, księżyca i bodajże serca. Towarzyszą im chłopaki jeżdżące na jakiś panterach z...

W pierwszej połowie lat 80-tych leciał program dla dzieci "MICHAŁKI'. Nadawali w nim bajkę animowaną
w której występowali: pies i inne zwierzątka będące jego kolegami, oraz kotek który z nimi nie
kumplował. Ci bohaterowie mieli samochód, którym jeździli. Pewnej nocy kot zakradł się do...

więcej

Hejka, od jakiegoś czasu poszukuje tytułów dwóch starych programów jeśli mnie pamięć nie myli bodajże
z TVP. A więc do rzeczy, pierwszy to bajka o którą męczy mnie moja siostra, a ja nic a nic nie jestem w
stanie jej pomóc. W zakamarkach mojej pamięci co prawda są jakieś strzępy informacji o czymś takim ale...

jakiś czas temu oglądałam film, typowe romansidło o parze nastolatków z małego miasteczka (ona z
zamożnej rodziny a on nie). Film opowiada o tragicznej miłości, gdzie rodzina dziewczyny nie akceptuje
chłopaka za to kim jest i zabraniają się im spotykać, mijają wakacje dziewczyna wyjeżdża z miasta i ich
kontakt...

więcej

No dobra widzialem, ze jest pare tematow o tym ale w zadnym ine bylo wspomnianie o bajce ktora ja szukam. Wiem o niej niewiele, moj brat kojarzy o czym mowie ale tez nie zna tytulu - moze ktos z Was bedzie mogl nam pomoc.

Wiec tak - bajka byla o jakiejs grupie ludzi, ktora byla na planecie z dinozaurami (moze to...

Był taki odcinek gdzie jakaś nastolatka biegła coś się jej stało z kolanem wylondowała w szpitalu,Okazało
sie że jest chlopakiem,rzucił ją chłopak potem sie obcieła i spaliła rzeczy jakies

Jak wyżej wybieramy od 1 do 3 ulubionych postaci z seriali i dopisujemy tytuł serialu
Zaczynamy! :)

Szukam serialu, oglądałam go kiedyś z ojcem co jest równoważne z tym, że młodzieżowy
on nie jest.
Więc pamiętam, że działo się to bardzo odległych dziejach. Była wioska, w której mieszkał
główny bohater z rodziną, miał żonę i dzieci. Ktoś napadł na tą wioskę i był on zmuszony
uciec. Uciekł w lasu do jakiegoś...

więcej

Witam, witam! Szukam jakiegoś serialu do obejrzenia (ot, zaczynają się nie tylko dni przeziębień, ale i
święta niebawem) dlatego zwracam się do was z wieelką prośbą ;)

Pierwszym serialem, który chłonęłam od pierwszego sezonu, był ,,Gossip Girl" i szukam czegoś
podobnego, w tym klimacie. Życie, bez...

Film dosyć stary. Akcja filmu dzieje się w jakimś azjatyckim kraju, Wietnam albo Japonia. Młody azjata
powraca z wojny do miasteczka, w którym rządzą żołnierze amerykanscy. Zamieszkuje u swojego starego
znajomego, ktory ma córke. Chłopak wdaje sie w konflikt z jednym amerykaninem, przez co ten amerykanin
zabija...

więcej