Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak jak w temacie poszukuje serialu o podobnej tematyce co Person of Interest, Knight Rider.
Czyli o pomaganiu innym, przy wykorzystaniu ewentualnie fajnych zasobów.
Z góry dzięki za pomoc.

O co biega z tym całym bycie porządnym i grzecznym i religijnym Szymona Hołowni z Mam Talent ! ?
On w ogóle ma dziewczyne albo zone ? Bo tak patrzy na te kobiety jak by nigdzy ich nie widzial ;p
i te występy gorące Burleski i tak dalej; o

Witam :) poszukuję tej bajki była puszczona w telewizji w 1998r. w 5 odcinkach. Znalazłam już 3 pierwsze części nadal jednak poszukuję 2 pozostałych :( jeśli ktoś ma może jakieś informacje o 4 i 5 części to bardzo proszę o pomoc :)

Bajka jest o Chrząszczu/Żuczku który stracił 6 nóżkę i prosi rodzeństwo Piotrusia i...

więcej

Witam,
Od pewnego czasu dręczy mnie myśli o pewnej bajce/anime którą lata temu oglądałem w tv. Niestety nie jestem w stanie określić na jakim kanale to było. Jak już pisałem w tytule tematu, było to w okolicach roku 2000 (trzy, cztery lata odchylenia). Główną postacią był chłopak, blondyn który za pomocą czerwonego...

więcej

Witajcie!
Serdecznie proszę Was o wypełnienie anonimowej ankiety nt. polskiego rynku telewizyjnego. To zajmie jedynie parę minut, a mi zapewni dane potrzebne do napisania publikacji.

https://docs.google.com/forms/d/1896lBSQ0pPJiQrqjpRZwzKIRyLZvRJMxhZCs4VzXHFc/vie wform

Dziękuję!

użytkownik usunięty

Czemu ona zdjęła i ZOSTAWIŁA swoje buty i zdjęła skarpetki? (nie widać ich ale botków na gołe stopy się nie nosi)
http://www.youtube.com/watch?v=rUvrILPBEOI

Tak jak w temacie szukam odcinków w którym jest pokazane jak neal caffrey poznaje Mozziego oraz historia mozziego jako bossa mafii w dziecinstwie

Kilka lat temu leciał w telewizji serial o dziewczynie, która pracowała w kancelarii adwokackiej i została oskarżona o morderstwo swojego narzeczonego (?). Jej szefową grała dość znana aktorka.... Serial opowiadany był na zasadzie retrospekcji. Bardzo dziękuję za pomoc :)

Witam i o zdrowie pytam,
mam pytanko czy lost jest straszne?? Bo nie lubie strasznych seriali.Mianowicie szukam jakiegos seriaala
surwiwalowego, ale nie tkai ber gryls, ze kazdy odcinek gdzie indziej, tylko taki ciagly ber gryls. I najlepiej zeby
paru berow grylsow, ale niekoniecznie, moze byc i jeden.
I film w...

więcej

Zastanawiam się czy są jakieś seriale animowane z gatunku space opera, które nadają się do oglądania
przez dorosłego? Jest coś w takich klimatach?

Albo jakieś anime, albo serial aktorski (w to wątpię, bo widziałem/próbowałem wszystkiego).

Widziałem:
+Farscape
+Firefly
+Doktor...