Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Oglądałem z 15lat temu w tv i pamietam tylko scenę jak szli jacyś ludzie jeden za drugim taki duuuuzy sznur ich szedł i każdy miał bicz i bił nim (chyba za grzechy ale nie jestem pewien) tego co idzie przed nim. I gdzieś tak szli powoli i sie katowali .

I jeszcze szukam drugiego filmu tez oglądany z 15lat temu w tv...

więcej

Witam kiedyś puszczali w nocy program gdzie koleś czytał co piszą ludzie na czacie oraz puszczali klipy.Koleś miał ksywę żółw. Może ktoś kojarzy jaką miał nazwę?

Czemu ona zdjęła i ZOSTAWIŁA swoje buty, płaszcz i zdjęła skarpetki? (nie widać ich ale botków na gołe stopy się nie nosi)
http://www.youtube.com/watch?v=rUvrILPBEOI

Witam. Chodzi mi ostatnio po głowie kilka scen z serialu sensacyjnego?

to co z niego pamiętam to:

Akcja oczywiście na terenie USA LA chyba nawet. Grupka osób pracująca jakby jako tajniacy czy jakaś organizacja.
Była bodajże 5 "ekipy" każdy z nich miał inny samochód - każdy z tych samochodów miał jakby...

Film jest spójną, zwartą i zawiązaną historią zamkniętą w dwóch godzinach (około i przeważnie). Serial może ciągnąć się latami i do jego wad podchodzi się chyba z większą wyrozumiałością. Z reguły od produkcji serialowej nie oczekuje się takiego warsztatowego, technicznego, realizacyjnego kunsztu, jak od produkcji...

cześć
szukam tytułu filmu jak 2 dzieci przed świętami Bożego Narodzenia pojechała na samolot , którym miei
polecieć do swojego ojca i tam nagle utkneli z innymi dziećmi na lotnisku i postanowili , że zrobią gwiazdkę
dla wszysktich co znajdowali sie na lotnisku . Tyle pamiętam proszę o pomoc jaki to tytuł filmu...

więcej

szukam seriali w których główny bohater gra na skrzypcach najlepiej by był gdyby to było anime, oprucz złota
struna bo już widziałam, z dóry dziękuję.

Serial leciał na polsacie jakieś 7, a może więcej lat temu. Składał się tak jakby z dwóch części. W każdej części byli inni bohaterowie. Było to coś z gatunku fantasy, albo sf. Pamiętam, że główną bohaterką była kobieta. W każdym odcinku z kimś walczyła.

Podobno jest świetny, dziś zamierzam oglądać pierwszy odcinek pierwszego sezonu.
Czy ktoś oglądał już ten serial?