Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam serialu, który potrafi wciągnąć, Najlepiej podobny do ,,Prison Break"(mój ulubiony). Proszę o info.

Szukam seriali podobnych do ''złota struna'', takichaby było że grają na instrumentach i z wątkiem miłosnym,
(fajnie by było gdyby było też coś z muzyki klasycznej ale nie musi być) nie wszystko musi się zgadzać.Z góry
dziękuję.

Nie jestem w 100 % pewien czy to było w tej kreskówce czy może w jakimś filmie. W każdym razie chodzi
mi o odc lub film w którym pojawiło się 4 albo 5 ludzi którzy chcieli zastąpić Supermena. Tylko oni zamiast
złoczyńców zamykać, zabijali ich. Superman zaczął eliminować tą grupę po kolei pokazując ze on tez...

Leciał mniej więcej w latach 2002-2006 na tv4 lub polsat, ale był emitowany nie dłużej niż dwa miesiące,
tak mi się wydaje.

Chyba nie posiadał spójnej fabuły, jedynym elementem łączącym był zawsze na końcu odcinka teleturniej
w krainie trolli. W tym teleturnieju brała udział zwykła rodzina ludzka - małżeństwo z...

więcej

Leciał dawno chyba w tp1 . Serial ok 15 odcinków , kryminalny , niewiele pamiętam , ale chodziło o jakieś zabójstwo , tajemnicę z przeszłości . Akcja na jakiejś małej wyspie , kojarzę jakiś tunel łączący dom gł bohaterów z plażą , katastrofę jakiegoś statku . Tyle pamiętam , ale wtedy bardzo mi się podobał ten serial...

więcej

Akcja dzieje sie w Wielkiej Brytanii, sa dwie zaprzyjaznione rodziny, jedna z nich to szpiedzy, ich przyjaciele
o tym nie wiedza. Kiedy sluzby specjalne wchodza do domu aby obserwowac przyjaciol kobieta jest w szoku
i wpada w depresje z powodu tego ze jej przyjaciele sa szpiegami, obserwacje trwaja dlugo a stan...

j/w serial leciał na tvp 2 podajże w 2000 lub2001 roku, rano zaraz po porannym bloku na tvp. Serial opowiadał o kobiecie i chłopaku trafili on na wyspę gdzie było dużo piratów, chciałbym sobie go obejrzeć jeszcze raz ponieważ był to mój ulubiony serial z tamtych lat.Dzięki

Jak w temacie, przejdę do konkretów.

1. Młody student zajął podstępem miejsce nauczyciela języka francuskiego za co wyrzucili go ze szkoły, ale rozbawiło to jego ojca.

2. Para złodziei wprowadzala się do domów różnych ludzi. Nie pamietam dokladnie dlaczego, byc moze wykonywali dla nich jakas prace, a pozniej...

więcej

Pamiętam, że kiedyś chyba na 1 albo 2 leciały takie filmy, o różnych kontrowersyjnych sprawach, czasem
oparte na faktach. Kiedyś leciał taki film o kobiecie, która przetrzymywała swoją córkę bodajże przez 16 lat w
zamkniętym pokoju. Dalsza część historii to walka pewnej prawniczki o ukaranie matki i powrót...

hej wiecie gdzie moge obejzec lub kupic wszystkie 3 sezony "zbuntowany aniol"