Szukam seriali podobnych do Lost, Flash Forward, Jerycho. Głównie chodzi mi o jakąś tajemnice i dążenie
do jej rozwikłania.
eej:) jakiś czas temu naogladałam się dużo seriali i wyczerpał mi się zapas. Potrzebuje czegoś nowego na jesienne wieczory więc proszę napiszcie jakieś propozycje. Chodzi mi o coś w stylu Tajemny Krąg, the 4400, herosi... mogą byc nawet jakies jednosezonowe usuniete z anteny tv po 1 sezonie. Widziałam wiele więc mam...
więcej
Cześć Wszystkim!
Poszukuję filmu, na 99% komedii amerykańskiej z lat 50. lub 60., z którego pamiętam zakład dla wariatów, kierowcę karetki (długiego i niskiego wozu w stylu karawanu, coś jak w "Ghostbusters"), i morze. Ten zakład był chyba nad morzem. I ten kierowca/sanitariusz chyba sam zostaje z jakiegoś powodu...
Zbieram materiały do projektu dotyczącego przedstawiania wampirów w serialach.
Potrzebuję sposobów jakimi unicestwiano bądź osłabiano wampiry w różnych produkcjach telewizyjnych.
Liczę na Waszą pomoc;)
p.s. znane mi są sposoby z True Blood, Vampire Diaries i Supernatural
Poszukuje seriali o baśniowej/fantastycznej tematyce, oglądałam już m.in. :
-Once upon a time
-Oncee upon a time in Wonderland
-Dziesiąte królestwo
-Przygody Merlina
-Miecz prawdy
Mógłby mi ktoś coś polecić?
Jestem wielka fanka seriali i potrzebuje czegoś nowego bo moje pomysły się kończą.
Najwieksza przeszkodą jest to ze koniecznie potrzebuje seriali z lektorem (!) ponieważ każdy serial towarzyszy
mi w jakiejś czynności wiec nie zawsze mogę się skupić w 100% na nim.
Seriale które obejrzalam albo jestem w...