Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuję ciekawych filmów lub seriali o nastoletnich mieszkańcach Japonii lub Korei, najlepiej tych
nowszych z ostatnich lat. Tematyka dowolna, może to być komedia, fantasy.
No i ważne dla mnie jest też to żeby były one dostępne na darmowych playerach typu zalukaj czy cda bo
często zdarzało mi się znaleźć jakiś...

więcej

Nie kojarze ale chyba na RTL 7 to leciało była tam grupa łowców potworów, był w niej chłopak pół wilkoław i
ścigali wilkołaka imieniem bella który zabił jego dziadka i zabrał mu laskę dającą władzę nad wilkołakami,
kiedyś się tego bałem a teraz chętnie bym obejrzał.

Poszukuję serialu w którym postacie mają najzwyczajniej w świecie ciekawe charaktery.
Nie jestem w stanie oglądać seriali w których postacie mnie irytują ( np. the walking dead)
Więc jak znacie jakieś seriale w których postacie są fajnie napisane, to polecajcie, tematyka dowolna. I przy okazji nich fabuła też będzie...

więcej

Cześć.
Od paru miesięcy co jakiś czas przetrząsam strony z serialami i archiwa w poszukiwaniu jednego konkretnego serialu. Przeleciałem już kilkanaście tysięcy tytułów. Oczywiście nazwy nie pamiętam. Serial leciał na pewno przed 2006 rokiem, prawdopodobnie na Canal +. Produkcja raczej amerykańska ale głowy nie...

jw

oczywiście mężczyzna który jest chętny o jej rękę, czarodzieje, takie magiczne światy, źli czarodzieje i dobrzy ludzie. Kompletnie nie pamiętam nic żeby to tak powiedzieć lepiej, ale pamiętam jak byłam dzieckiem około 10lat (rocznik 89) to na tvp. 1 chyba w niedzielę szły takie seriale. A jeden z nich szedł zaraz po...

więcej

Oglądałem już LOST:Zagubieni, Game of Thrones (Gra o Tron), Breaking Bad, Vikings (Wikingowie), True
Detective (Detektyw), Hannibal, Sherlock, Once Upon A Time (Dawno, dawno temu), Prison Break
(Skazany na Śmierć), Heroes (Herosi) , Dexter, Przygody Merlina,Revenge (Zemsta), Penny Dreadful
(Dom Grozy), The 100,...

więcej

gdzie moge obejzec online dalsze odcinki (po slubie milagros i iva) zbuntowanego aniola,,lub gdzie moge kupic???????

czy ktoś pamięta tytuł amerykańskiej (?) kreskówki o dwu królestwach toczących ze sobą nieustanne swary... np. jak smarować chleb - z wierzchu, czy od spodu? były tam wpadające w uch piosenki - hymny dwóch krain... Kurczę... nie mogę sobie przypomnieć:)

Witam :)
Z wszystkimi dobrymi serialami jest jeden problem: zawsze kiedyś kończą się odcinki do oglądania ;p Przekopuję internet już od długiego czasu, ale ciężko trafić coś dobrego. Interesują mnie motywy survivalu, apokalipsy, może być wojna (współczesna/przyszłości, nie chcę oglądać wojny secesyjnej czy czegoś...