Poszukuję ciekawych filmów lub seriali o nastoletnich mieszkańcach Japonii lub Korei, najlepiej tych
nowszych z ostatnich lat. Tematyka dowolna, może to być komedia, fantasy.
No i ważne dla mnie jest też to żeby były one dostępne na darmowych playerach typu zalukaj czy cda bo
często zdarzało mi się znaleźć jakiś...
Nie kojarze ale chyba na RTL 7 to leciało była tam grupa łowców potworów, był w niej chłopak pół wilkoław i
ścigali wilkołaka imieniem bella który zabił jego dziadka i zabrał mu laskę dającą władzę nad wilkołakami,
kiedyś się tego bałem a teraz chętnie bym obejrzał.
Poszukuję serialu w którym postacie mają najzwyczajniej w świecie ciekawe charaktery.
Nie jestem w stanie oglądać seriali w których postacie mnie irytują ( np. the walking dead)
Więc jak znacie jakieś seriale w których postacie są fajnie napisane, to polecajcie, tematyka dowolna. I przy okazji nich fabuła też będzie...
Cześć.
Od paru miesięcy co jakiś czas przetrząsam strony z serialami i archiwa w poszukiwaniu jednego konkretnego serialu. Przeleciałem już kilkanaście tysięcy tytułów. Oczywiście nazwy nie pamiętam. Serial leciał na pewno przed 2006 rokiem, prawdopodobnie na Canal +. Produkcja raczej amerykańska ale głowy nie...
oczywiście mężczyzna który jest chętny o jej rękę, czarodzieje, takie magiczne światy, źli czarodzieje i dobrzy ludzie. Kompletnie nie pamiętam nic żeby to tak powiedzieć lepiej, ale pamiętam jak byłam dzieckiem około 10lat (rocznik 89) to na tvp. 1 chyba w niedzielę szły takie seriale. A jeden z nich szedł zaraz po...
więcej
Oglądałem już LOST:Zagubieni, Game of Thrones (Gra o Tron), Breaking Bad, Vikings (Wikingowie), True
Detective (Detektyw), Hannibal, Sherlock, Once Upon A Time (Dawno, dawno temu), Prison Break
(Skazany na Śmierć), Heroes (Herosi) , Dexter, Przygody Merlina,Revenge (Zemsta), Penny Dreadful
(Dom Grozy), The 100,...
gdzie moge obejzec online dalsze odcinki (po slubie milagros i iva) zbuntowanego aniola,,lub gdzie moge kupic???????
czy ktoś pamięta tytuł amerykańskiej (?) kreskówki o dwu królestwach toczących ze sobą nieustanne swary... np. jak smarować chleb - z wierzchu, czy od spodu? były tam wpadające w uch piosenki - hymny dwóch krain... Kurczę... nie mogę sobie przypomnieć:)
Witam :)
Z wszystkimi dobrymi serialami jest jeden problem: zawsze kiedyś kończą się odcinki do oglądania ;p Przekopuję internet już od długiego czasu, ale ciężko trafić coś dobrego. Interesują mnie motywy survivalu, apokalipsy, może być wojna (współczesna/przyszłości, nie chcę oglądać wojny secesyjnej czy czegoś...