Witam
Chciałem zapytać jakie są wasze ulubione cytaty z seriali które oglądaliście.
Założyłem fanpage na FB gdzie umieszczam te które ja znam osobiście, ale byłbym wdzięczny za
propozycje fajnych i ciekawych cytatów które przyciągną ludzi. Fanpage jest w formie obrazkowej z tekstem
lub sam tekst. Dla...
bajka leciała chyba na polsacie około południa z 10 lat temu. Pamiętam że były tam opowiadane "straszne
opowieści", w każdym odcinku parę różnych. Pamiętam jedną o dziewczynie, która cały czas żuła swoje
włosy, aż wypluła wielki kłak xD Będę bardzo wdzięczny za pomoc ;)
Cześć!
Niedawno temu zacząłem oglądać Firefly, już jestem w końcowych odcinkach i niestety serial ma tylko 14
odcinków, po nim zamierzam oglądać film Serenity.
Polecacie jakieś dobre seriale podobne do Firefly, Knight Rider mam na myśli seriale w których ważne jest to
czym się poruszają statek, samochód itp....
Hej szukam serialu w którym być może występowała dziewczyna z chłopakiem i razem współpracowali w
rozwiązywaniu zagadek nie pamiętam dobrze ale dziewczyna porozumiewała się z nim za pomocą mikrofonu
a on podróżował albo w czasie albo w obrazie lub lustrze pamiętam jeden odcinek w którym mieli rozwiązać
zagadkę...
Czy może być tak, że przed filmem/serialem jest napisane, że ów film jest na faktach, a w
rzeczywistości takie wydarzenia nie miały miejsca? Oglądałem serial "Fargo", ludzie piszą,
że nie jest na faktach, a w filmie pisze inaczej. Jak to wszystko tak na prawdę wygląda?
Znacie jakieś seriale w klimacie serialowego Fargo? Dobre postacie i bdb gra aktorska. Tylko proszę nie wyskakiwać z Grą o tron czy The Walking Dead.... Coś klimatycznie podobnego.
potrzebuje jaknajszybciej znalesc zastepce gry o tron bo jak wiemy 5 sezon sie robi a ja nie mam co ogladac
chodzi mi o serial ktory jest podobny tez sa miecze napier****nki rozbijanie lbow zabijanie magia smoki
klamstwo intrygi wadki milosne duzo cyckow i gwaltu i zeby postac do ktorej sie przywiarzemy ginela za...
Często w serialach występują fajne nutki o których przypominam sobie dopiero po jakimś czasie, ale nie
pamiętam już ich tytułów. Niestety wiele na tym tracę bo czasami można znaleźć perełki. Osobiście ostatnio
wyłapałem zespół Black Lab z Banshee i niezły nastrojowy soundtrack z Penny Dreadful. Więc mam do was...
Widziałam zwiastun w kinie, a teraz nie mogę znaleźć go w sieci :v.
Małżeństwo po rozwodzie, ma jakiś problem z bodajże emeryturą. Postanawiają napaść na bank (czy cuś) i
wykraść jakiś kryształ. W zwiastunie mąż pyta żony "jak Twój francuski?" na co ta z francuskim akcentem
zaczyna zaprzeczać "no, no, no".
To...