Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu w którym grupa płatnych morderców czy różnego typu zabójców zostaje porwana i umieszczona w jeden zamkniętej sali. Było ich tam może z 6-10, jeden był bardzo nerwowy i próbował wyważyć drzwi kiedy po jakimś czasie odzywa się jakiś głos i mówi, że znajdują się w jakiejś sali śmierci i będą musieli walczyć...

więcej

5 godzin temu

Witam i proszę o pomoc który z filmów rezysera sigi rothemunda jest o górnika jest to komedia erotyczna i prosze o orginalny tytuł niemiecki .
w odpowiedzi na post: aconitum666

Prosze pomóżcie,bo te dwa tytuły nie dają mi spać po nocach.

Fabula,ktora pamietam jest naprawde fragmentaryczna.Dziewczynka (okolo 12-14 lat) utalentowana gra na skrzypcach.Mieszka z ojcem i jego zona,bo matka zostawila ich jak dziewczynka byla mala.Pamietam scene, w ktorej dziewczynka wchodzi po schodach niosac...

więcej

Szukam filmu który był o młodej dziewczynie która została zapisana do jakiegoś "domu publicznego" do
którego przychodzi starsi faceci i wypożyczali ją na noc ale tylko i wyłącznie ją dotykali kiedy ona spała. Ktoś
wie jak się nazywa?

Szukam telenoweli która leciała na TVN nic o niej nie wiem po za tym że był w niej szef mafii który był zakochany w głównej bohaterce był jej mężem lub narzeczonym ( chociaż ona kochała innego ) Wiem że na końcu go zabito w jakiś porachunkach chyba Głowy nie dam ale tego gangstera grał Sergio Reynoso

szuka filmy w ktorym mloda dziewczyna dostaje w spadku po ojcu( lub dziadku ) Szefostwo w mafii
Sama uczyla sie na projektantke ubran !
Prosze o szybka odpowiedz
z gory dziekuje

Znacie jakiś dobry wyciskacz łez? Podobny do Twój na zawsze, 3 metry nad niebem, gwiazd naszych wina,
albo coś. Z góry dziękuję. ;)

to chyba był serial
zaczęło się że gdzieś w chinach na polu ryżowym znaleźli amerykańskiego chłopca. potem się okazało że on
od x lat nie żyje. potem coraz więcej zmarłych zaczęło wracać i robili ekshumację żeby sprawdzić czy chłopiec
jest tam gdzie go pochowano... szukam co to było ale nie znalazłam a bardzo mnie...

więcej

Czy ktoś orientuje się czy jest jakakolwiek szansa na znalezienie w Polsce bajki/filmu kinowego "WODNE DZIECI" w polskiej wersji językowej? Na allegro można kupić ale wyłącznie wersję angielską. Studio, które produkowało film już dawno nie istnieje.

http://www.wallpaperstop.com/wallpapers/anime-wallpapers/warrior-anime-girl-wall paper-1920x1200-1004039.jpg

Z jakiego anime jest ta postać? Zaintrygowało mnie to zdjęcie i chciałbym obejrzeć te
anime jeśli to nie jest jakiś fake.