Dzisiaj na tvn7 o 20.00 będzie emitowany film pt. W Morzu Ognia. W roli głównej Steven Seagal :-) gorąco polecam
Witam właśnie zaczyna się jesień i nowe sezony seriali.
Ja przedstawiłem seriale które warto obejrzeć.
Co byście do tego dodali ?
http://youtu.be/xm3G9kRb-Dk
O co chodzi z tymi lektorami ? Np. Świad według Kiepskich na Polsacie - lektor komentuje kto wykonał jaką
czynność, gdzie kto przyszedł, podobnie Rodzinkapl. Strasznie irytujące.... Wprowadzili jakieś ulepszenia dla
niewidomych czy jak ?
Witam a więc tak jak w temacie. Te seriale które oglądałem : Dexter, GoT , BB, Vikings , Chuck , Hannibal i
trochę Detektywi może macie coś w moich gustach serialowych ?
kiedyś widziałem na BBC Entertainment taki serial kryminalny, w odcinku jakiś gang porywał dziewczyny i dosypywał im dragi do drinków czy coś. była tam jedna dziewczyna co jej chłopak był jednym z nich i potem on zrobił z niej prostytutkę, a ona z radością to robiła z klientami po tych dragach, potem chyba jakoś...
Moi drodzy,
czy ktoś wie gdzie będzie można dziś obejrzeć na żywo relację z rozdania nagród
telewizyjnych Emmy? czy jeżeli ktoś znajdzie link, mógłby go podrzucić? :) z góry
dziękuję, nie wiem, czy będzie jakieś forum i czy ktoś będzie oglądał rozdanie.
Długo szukałam i nie znalazłam tytułu muzyki, która bardzo często leci podczas oglądania odcinków.
Niestety nie mogę dodać linka, ale jest to 38 odcinek i proszę przewinąć sobie do 19min10sek wtedy się zaczyna i wystarczy wpisać w youtube grzesznica odcinek 38 i wyskoczy.
Będę bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi pomoże!