Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pamietam tylko tyle ze było jakis facetach ktorzy szukali innych zeby zostac striptizerami jeden miał syna a dwoch z nich zostaóło gejami. prosze o szybka odiedz

Hej,
jakiś czas temu trafiłem na program dokumentalny o ekstremalnej wycince drzew. Był to program (na pewno odcinkowy, ponieważ zapraszali na następną część) poświęcony drwalom pracującym w ekstremalnych warunkach. Za nic w świecie nie mogę znaleźć tytułu owego programu. Wydaje mi się, że leciało to na Discovery...

Kilka lat temu oglądałam serial o facecie któremu zostały wszczepione jakieś nanoroboty nanity jakoś tak się
to nazywało . Szybko się regenerował i wykonywał zlecenia które dawali mu jego przełożeni. ( walka itp).
Pamiętam jeszcze aby , że występowała jakaś ciemnoskóra aktorka chyba była w głównej obsadzie :) A...

Czy będzie 6 seria Pamiętników?

Oglądał ktoś ten odcinek i mógłby streścić go mniej więcej? Za pół godziny zacznie się 8 odcinek a ja jestem do tyłu z 7 ;/

http://www.youtube.com/watch?v=JxDP6h2_OmU
Pamiętacie ten program? Oglądaliście?

Hej. Ostatnio strasznie mnie wzięło na seriale skupiające się na wątkach miłosnych. Możecie polecić mi coś
dobrego?

To był chyba ojciec rodziny, co jak się wkurzał, to rozrywał koszulę, para z pyska, kopytem o glebę - wiadomo. W byka się transformował.
Kojarzy ktoś?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na TVP2 była kiedyś bajka o przygodach misia, który nie znosił brukselki i lalki. Właściwie to wiem jak się nazywa po angielsku (The Forgotten Toys), ale czy ktoś wie jaki jest tytuł polski. Bajka miała kilkadziesiąt odcinków. Jest też krótki film, ale tego nigdy nie oglądałem. W oryginalnej wersji bohaterowie nazywają...

więcej