Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jak na razie mała jest fanką "Świnki Peppy", ale że juz 100x wyoglądała wszystkie odcinki, zacząłem
rozglądać się za czymś nowym. Co polecacie?

Raczej krótkie bajki (Peppa ma ok. 6 min). I plis, nie żadne mózgotrzepy w stylu "Pocoyo" czy "dobranocnego
ogrodu" ;)

dzięki!

Czy kogoś śmieszą te reklamy? Dla mnie są żenujące... Czy to ze mną jest coś nie tak?

Hej mógłby mi ktoś polecić jakiś fajny serial wart obejrzenia najlepiej z ostatnich kilku lat nie starszy :D Lista seriali które oglądam/obejrzałam:
- The Walking Dead
- Dexter
- Arrow
- Pretty Little Liars
- Revenge
- Bates Motel
- 90210
- Orphan Black
- Black Box
- Awkward
- Faking it
- Glee
- Once Upon...

więcej

pamiętam,że jakiś najemnik w stroju ninja czarnym byl na ulicy,tam stalo ok 12 kobiet z mafii,jedna
zdezorientowala go tańcząc przed nim,wtedy któraś z tyłu podstawiła mu noge i kopały go wszystkie leżącego

jak w tytule co byście chcieli zobaczyć na małym bądź dużym ekranie mogą być książki komiksy gry ja jako fan starej fantastyki chciałbym zobaczyć Henry Kutnera cykl o mutantach E.E.doc.Smitha serie aktorską o lensmanach czy Hamiltona kapitana future .dodawajcie swoje typy

siostra ostatnio oglądała film o dziewczynie która w dzieciństwie była bita przez matkę , matka obcinała jej
włosy itd.. przez to ona stała się taka sama i gdy miała chłopaka a ten ją zdradzał z jej przyjaciółką
postanowiła się na nich zemścić .. w mieszkaniu chłopaka czekała na przyjaciółkę a chłopak był już...

pamiętam tylko,że jakaś dziewczyna na imprezie rozdeptała komuś okulary i wyszła,miała iść do szkoły,a potajemnie przed ojcem pojechała gdzieś,kojarzy ktoś?

Czy tylko ja widziałam odcinek sitcomu z Harrym Enfieldem w roli gwiazdy rocka mieszkającej w
pałacu? Może ktos też to kojarzy i wie dlaczego nie można tego nigdzie znależć?

poszukuję serialu "bohaterowie olimpu" (nie mogę znaleźć pod tym tytułem. Leciał kiedyś w niedziele na jedynce, mitologia grecka, bogowie, herkulesy. Proszę o tytuł.

Zdaje się, że emitowana pod koniec lat 90-tych lub 2000-2002 (najpóźniej). Tematem przewodnim była rywalizacja dwóch wielkich rodów (?) W pierwszym odcinku na ślub młodej pary wbiegają bandyci i mordują prawie całą rodzinę. Pamiętam scenę, gdzie widać pannę młoda w zakrwawionej sukni. Tylko dwie osoby (nie pamiętam...