Kryminalny/policyjny, był bodajże na tvp, dość krótka nazwa, z liczbą w tle.. Na pewno nie chodzi mi o W11, ale o coś innego...
Leciała jakoś w 2001 lub 2002 roku na kanale Mini Max. Postaciami były lalki, lub ludziki zrobione z plasteliny.
Były to zwierzęta latające kosmicznym statkiem o nazwie Paradox. Z tych postaci pamiętam kapitana, który był
bodajże psem i nosił ze sobą laskę zakończoną głową węża. Był lekarz pokładowy, również pies,...
Szukam tytułu bajki w której występowały bodajże lisy(ale nie jestem pewien) detektywi, którzy rozwiązywali różne zagadki. Z tego co pamiętam była to bajka komediowa ze sztucznym śmiechem. Pamiętam, że jeden epizod był z pociągiem widmo, ale niestety tylko tyle.
Z góry dzięki za pomoc
Witam,
poszukuję nazwy bajki/filmu animowanego z lat 90-tych (bajka mogła być wyprodukowana wcześniej). Oto co pamiętam:
1. Dziewczynkę zamkniętą w wielkim, szklanym słoju, z katarynką na górze, która grała smutną melodię, aby dziewczynka płakała.
2. Wielki, purpurowy płaszcz, który był złą postacią z filmu,...
Chciałabym obejrzeć jakiś dobry serial. Mój ulubiony serial to Sherlock i Hannibal. Te seriale mają świetną fabułę.
oglądałam:
-Gra o tron
-Supernatural
-Przygody Merlina
-Breaking Bad
-The walking dead (nie do końca bo zirytowali mnie bohaterowi)
-Dr House
-Dexter
Nie polecajcie seriali gdzie głównym...
Szukam filmu na deszczowy wieczór. Najlepiej akcje połączona z dramatem. Podawajcie sprawdzone filmy
Witam
Z powodu tego, że wszystkie seriale, które oglądam są w produkcji, szukam nowych, by zapełnić lukę wolnego czasu. Próbuję podejść do Hannibal'a, bardzo interesuje mnie postać tytułowego bohatera, typowego perfekcjonisty, takich szukam. Dodam, że takie seriale jak GoT, Vikings, Sherlock czy Dexter, uważam za...