Wiem, że oglądałam go na BBC Entertainment i na pewno pochodził z UK.
Był to bardziej zbiór komediowych scenek, o typowym angielskim humorze, niż serial. Występowało tam dwóch aktorów jeden wysoki,a drugi gruby (jeździł na wózku). To byli bodajże bracia i ten wysoki opiekował się tym sparaliżowanym. Obaj wyglądali jak...
Witam
Przyglądam się ostatnio kreskówkom w polskiej telewizji i uważam, że ich jakość jest zadziwiająco niska. Nie mogę patrzeć na kreskówki które lecą na dzisiejszym Cartoon Network, czyli jakieś "Redakai", "Bakugany", czy "coś-tam totalnej porażki". Żal mi tych dzisiejszych dzieci, które muszą oglądać kreskówki na...
Nie pamiętam zbyt wiele z tego serialu. Był osadzony w realiach XVII lub XVIII-wiecznych, chyba w jakimś portowym miasteczku. Pamiętam też dwie bohaterki: jedna ruda a druga brunetka o ile nie myli mnie pamięć. Któraś z nich miała na imię Celeste( lub coś w tym stylu). Był też jakiś chłopak, który był z jedną z nich a...
więcejWie ktos moze, dlaczego stacja Kino Polska emituje filmy produkcji NRD? Jeszcze rozumiem jakies koprodukcje, ale filmy z innego kraju w Kino Polska???
Wie koś jak nazywał się taki program w którym były pokazywane różne historie i na koniec mówili które historie były prawdziwe a które nie?
W jednej z serii jest kobieta ktora jest lesbiika i czasem wymyka sie od meza i idzie do swojej kolezanki na
male conieco, jest tam tez jeden chlopak ktory jest gejem i mowi o tym rodzicom , powiedzial tez swojej
dziewczynie a ona zaakceptowala to , chlopak no prosbe dziewczyny przespal sie z nia , prosze pomoznie...
Cześć. Szukam tytułu bajki,którą widziałam,kiedy byłam mała,czyli przynajmniej jakieś 15 lat tamu...Pamiętam z tej bajki tylko tyle,że główną boheterką była dziewczynka,która posiadała kłębek włóczki,dzięki której mogła znaleźć droge do domu (nie pamiętam czy to tak działało).Przeszkode stanowiły trole albo jakieś...
Obejrzałam go na kasecie VHS. Akcja dzieje się w XIX wieku.Opowiadał o brunetce. Była dziewczynką. Miała
kuzyna, który nosił okulary i miał czarne włosy. Opiekowała się nią starsza ciotka, była wobec niej bardzo
surowa. Dziewczynka nie miała przyjaciół i narysowała na kartce lalkę. Mówiła, że będzie jej siostrą....