I co to było?
Albo robimy film przygodowy/romans albo dramat społeczno-kryminalny (walczyli o nowy
gatunek chyba...:-/
Producent/reżyser najwyraźniej do konca nie mogli się zdecydować...:-/
Moim zdaniem nie wyszło. Liczyłam na rozrywkę a tylko sie zdenerwowalam...:-(
Dzisiaj w TVP1, niestety nie ma jeszcze tego serialu na filmwebie. Kto będzie oglądał? :)
Tuż przed świętami Bożego Narodzenia nauczycielka Annie Krüger dowiaduje się, że jej ojciec zaginął w tajemniczych okolicznościach. Mężczyzna miał spędzać urlop w Hiszpanii, ale po raz ostatni widziano go w hotelu w Dźajpurze....
Witam.
Otóż dawno temu (około pół roku temu) na TVP Historia leciał taki film o rodzinie (chłopskiej), która miała dwóch synów. Jeden z nich walczył podczas I WŚ w carskim wojsku, a drugi brał udział w tworzeniu II RP. Pamiętam jeszcze, że ich ojciec miał w nodze od stołu (jeśli mnie pamięć nie myli) mnóstwo rubli i...
Jestem pewien że każdy dzieciak urodzony w latach 80-tych lub wczesnych 90-tych to
pamięta.
Ach te wspomnienia, ta nostalgia za utraconym poziomem filmów wytwórni Disneya:-)
Ale to już nie wróci bo teraz produkują same szmiry, zresztą jestem już trochę za duży
28 latek :-) aby to oglądać.
Mam pytanie może...
Witam szukam programu który pokazywał ludzi w ich zawodach i porównywali ich z innymi o podobnej pracy jak sobie radzą z różnymi warunkami itd... Pamiętam odcinek o żołnierzach, jeden był pilotem F16 a drugi zwykłym żołnierzem i zrobili porównanie jak by sobie poradził zwykły żołnierz w warunkach pilotowania F16.
Poszukuje krotkiego serialu (sensacja, kryminal byc moze wojenny) emitowanego przez TVP byc moze nawet
15-20 lat temu. Mam jedynie bardzo mgliste wspomnienie, pamietam jedynie ze na zakonczenie odcinka
glowny aktor podawal przepis na potrawe. Byc moze padaly rowniez slowa w stylu "Gdy opowiem o tym w
klubie" -...