Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemacie ludzie. Szukam serialu, który miałby jakąś ciekawą fabułę, jednowątkową.
Seriale, które już obejrzałem napiszę poniżej to może ktoś po gustach wpadnie na coś
co zeżre mi dostępny czas:)
Dexter
House
Gra o tron
Homeland
Pitbull
Walking Dead
Lost
Heroes
Hannibal
Supernatural
Czas honoru
Breaking...

więcej

Siema!
Poszukuję jakiegoś ciekawego serialu kryminalnego podobnego do Mentalisty lub
Elementary.
Zależy mi, aby główne postacie były równie ciekawe jak w wyżej wymienionych. :)

Tylko streamu brak.

Szukałem w googlach ale nie ma żadnego info kiedy znów zaczną nadawać. Może ktoś ma jakieś info?

Tchnięty nostalgią postanowiłem poszukać na youtube kreskówki którą kiedyś oglądałem
jak byłem dzieciakiem, to leciało w na TVN.

Emitowana w telewizji chyba koniec lat 90, bohaterami były potworki, jeden wyglądał jak parasol. Więcej szczegółów nie pamiętam. Ktoś może kojarzy...
Druga bajka pamiętam że emitowana była w niedziele rano też jakoś koniec lat 90 lub początek 2000. W każdym odcinku było kilka nieprawdopodobnych historii. Takie trochę...

więcej

Zachęcam Was wszystkich do głosowania na numer 7322 o treści 11.

jak nazywa sie film gdzie mlody chlopiec uzdolniony astyrtycnie, nie jestem pewien ale chyba pomaga w pracach ogrodowych pewnej kobiecie, kiedy pije wode z 'wodopoju' przylacza sie do niego corka owej starszej pani, w trakcie picia pocalowali sie, w dalej czesci filmu spotykaja sie ponownie w takiej samej sytuacji...

użytkownik usunięty

Leciał w latach 90 - tych na Polsacie i opowiadał o chłopaku, który w skutek wypadku
zapadł w Śpiączkę. Śpiąc przeniósł się do krainy gdzie nie było żadnych dorosłych. Szukał
tam ojca.

Szukam jakiegoś ciekawego serialu. Żadnego komediowego ani takiego jak Dr.House, CSI
gdzie każdy odcinek jest o czymś innym.

Chciałbym żeby to nie był serial z jedną główną postacią jak np. Dexter, Arrow itd. Najlepiej
żeby to było coś jak w Zagubionych, Grze o Tron gdzie są różne pierwszoplanowe postacie
i...

więcej

Fabuła podobno do serialu ''Early Ediotion''. Trójka detektywów/agentów dostaje z poza Ziemi zdjęcia które ukazują to co ma się za kilka godzin stać. Jeżeli ktokolwiek kojarzy to proszę pisać, jak coś to podam więcej informacji, z góry dziękuję :)