Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam ciekawego serialu:

1. Serial animowany przygodowy fantasy lub s.f., ale taki jak Awatar: Legenda Aanga
czyli, który jest na tyle uniwersalny i ciekawy by zainteresować dorosłego widza. Które
nie są infantylne i mają ciekawe postaci.
Widziałem i były fajne: Spider-man TAS, Batman TAS, Awatar: Legenda...

Witam poszukuje filmu który widziałem kiedyś w telewizji a nie pamiętam tytułu chodzi o matkę która miała dużo dzieci i chciała się ożenić z wojskowym co dzieciom się nie podobało i chciały się pozbyć przyszłego ojczyma chyba tak to było tylko nie pamiętam dokładnie czy tylko matka miała dzieci czy wojskowy też ale...

użytkownik usunięty

nie oglądam za często rodziny zastępczej, ale jedna scena mnie rozwaliła, jak posterunkowy prowadził jakieś śledztwo i wyciął w gazecie dwie dziury, żeby widzieć jacka. kojarzy ktoś który to był odcinek?

nie pamiętam tytułu bajki z dzieciństwa. akcja działa sie w starożytnym egipcie
a głównym bohaterem był chłopiec którego jako niemowle znaleźli w papirusie.
z tego co pamiętam walczył on z bogiem ciemności setem
był też rozwinięty wątek jakiejś CZRNEJ PIRAMIDY

Witam :)
Szukam angielskiego filmu muzycznego, który był wyświetlany w telewizji pod nazwą "Big beat w kosmosie". Było to w roku 1967, a ślad po nim można znaleźć w dawnych programach telewizyjnych z tamtych czasów (np.: dostępny w necie: Stolica : warszawski tygodnik ilustrowany. R. 22, 1967 nr 1). Niestety, ten...

Witam,
Jakie francuskie seriale polecacie?

http://www.youtube.com/watch?v=nB3VlYpmsp4

Cześć! Szukam serialu o policjantach z UK. Leciał już na jakimś kanale i za Chiny nie
pamiętam na jakim. Dwóch policjantów przedstawionych jako uzależnionych od maryśki
degeneratów (np. postrzelili podejrzanego).
Widział ktoś może? Serial komediowy - nówka sztuka.

Szukam bajki która leciała na tvp 1 dobrych kilka lat temu. Pamiętam że w treści piosenki padały słowa " nie zasypuje gruszek w popiele ". Ktoś kojarzy taką wieczorynke czy to tylko jakieś moje urojenie ?

Heej, szukam strony do darmowego obejrzenia drugiego sezonu Lizzie McGuire z
lektorem. Bardzo mi na tym zależy, i jeśli ktoś ma na sprzedaż 2 sezon chętnie kupię :)