Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wie ktoś może? :-)
https://www.youtube.com/watch?v=mPB-D9RmzRc
https://www.youtube.com/watch?v=7M7MoFLVZ1M

Potrzebuję pomocy w odnalezieniu pewnej reklamy z dzieciństwa. Pamiętam ją, lecz nie
mogę jej nigdzie znaleźć.

Ukazany jest w niej kamerzysta z ciężką kamerą na ramieniu biegnący równolegle do toru
biegaczy (większość czarnych), I równie z nimi finiszujący. Najprawdopodobniej jest to
reklama jakiegoś...

Proszę o polecenie jakiegoś fajnego serialu:) Tylko żeby nie było to coś co wszyscy już widzieli typu: HIMYM, the Big Bang Theory, Friends, Bones, Supernatural itp. Chodzi o coś świeżego!

ktoś pamięta jaki to był odcinek.
Policjanci przejeżdżali przez ulice jakoś i po drodze zauważyli młodą kobiete w ciązy chyba rodziła
coś tam było że potem chyba dziecko jeszcze nowordoka znalezli albo handel dziecmi.
pamieta ktos ?

Jaki serial mi polecacie?Uwielbiam seriale takie jak Arrow,Jerycho itd .

hmmm... już od dłuższego czasu próbuję sobie przypomnieć, w jakim serialu była ta piosenka... I need a hero - Bonie Tyler!!!
Czy ktoś mógłby mi to uświadomić??

Leciał kiedyś w TVP. Serial obyczajowy, ale też dramat i komedia. Był o dużej rodzinie. Dzieci/główni bohaterowie byli ok. 40. Ich ojciec w jednych z pierwszych odcinków zmarł nad basenem. Jak coś mi się przypomni to napiszę, ale może ktoś i tak wie o jaki serial chodzi.

Cześć,
poszukuję tytułu serialu z dzieciństwa.

Pamiętam, że na obcej planecie ląduje niewielka grupa ludzi. Planeta jest pustynna, a oprócz
ludzi żyją tam dwie rasy obcych: ludzie krety i ogropodobni śmieciarze.

Pamięta ktoś może ten serial?

Witam, chciałbym zapytać o serial, który nadawany był w zakresie lat podanych w tytule. Szukam już jakiś informacji od dłuższego czasu i nie wiem czy ja sobie wymyslilem ten serial albo coś przekręciłem ,czy z czymś pomyliłem, wszak widziałem go jak miałem ok.8-9 lat.
A pamiętam niewiele - serial był zagraniczny,...

Witam,

Szukam serialu animowanego, opowiadające o grupie młodych ludzi. Na pewno mieszkali razem i potrafili przemieszczać się do innego wymiaru (albo nawet wymiarów), możliwe, że mieli jakieś paranormalne zdolności. Wydaje mi się, że przeprowadzano na nich jakieś eksperymenty albo uciekli z jakiegoś ośrodka -...