Był to serial o "żeglarzach", jakby o Sindbadzie, ale szukając po Sindbadzie nie mogę go znaleźć. Stara kreskówka, główny bohater miał niebieskie wdzianko jakby kombinezon i blond włosy w kucyk związane, oczy mieli narysowane jakby trochę skośne ale kreska była amerykańska. Na Cartoon Network chyba nie leciał, ale na...
więcej
Poszukuję seriali z tych fajniejszych oglądałem :
The Walking Dead, Gra o Tron , Spartacus, Ben Hur , Rzym,
Teraz chciałbym właśnie znaleźć serial przedstawiony w Starożytnosci , Średniowieczu gdzie jest dużo akcji ,intryg , krwi ,walki o
przetrwanie ,pomóżcie :)
Szukam zekranizowanej baśni - nie pamiętam całości, wiem, że było to na podobne wykonanie jak fanthagiro itp - tyle, że z motywem Amora i Psyche (nie mogła księżniczka zobaczyć twarzy ukochanego a jednak złamała zakaz i w nocy oświetliła twarz świeczką). Ktoś może coś pomóc?
o młodzieży licealnej albo studentach.
Taki który nie skupia się tylko na imprezowaniu, drogich zakupach i słabych watkach
miłosnych. Ale też żeby nie przeginał w drugą stronę jak Skins, gdzie wszystko sprowadza
sie do alkoholu, narkotyków i seksu.
Taki, który mówi o prawdziwych problemach młodych ludzi.
szukam nazwy serialu, który widziałam kiedyś w telewizji. Mogę trochę przekręcić parę szczegółów jako że dawno temu to widziałam. Naukowcy z czasów współczesnych odkrywają dziurę czasoprzestrzenną do czasów średniowiecznych. O ile w naszych czasach jest ona w jednym miejscu to w przeszłości dziura ta otwiera się w...
witam
szukam bajeczki o doboszu, szklanej górze , w bajeczce pojawiają się pszczółki, dzięki którym dobosz wspiał się na górę ( posmarował sobie buciki miodkiem
No i to wszystko co pamiętam
Zgóry dzieki
Oglądałem go jakieś 10-15 lat temu i był to film typu kung-fu
Nie pamiętam za bardzo co i jak,pewnemu gościowi w okularach chyba z wąsami na
początku filmu porwali dziecko, mały chłopczyk na oko 5-8 lat umiał mówić.
Potem poznajemy głównego bohatera który szedł przed siebie i bił się z innymi gośćmi.
Tu...
Kobieta się rozwodzi, jej przyjaciółki wysyłaja ją na wycieczkę dla gejów, ona wierzy w znaki, zatrzymuje sie w takim starym domu kupuje go, poznaje takiego włocha lub hiszpana nie pamiętam, pamiętam jeszcze że w tym domu ptak na nią narobił.