Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej! Oglądałam kiedyś film o dziewczynie, która uciekła od chłopaka, którego zostawiła
samego z malutkim dzieckiem. Akcja toczyła się wokół romansu jej matki z jego ojcem -
oboje o tym wiedzieli, ona odkręciła gaz i wybuchła przyczepa, w której akurat znajdowali
się ich rodzice. On posyła swojego przyjaciela by...

więcej

Hej.
Poszukuję tytułów filmów, w których mąż pozoruje własna śmierć, a jego żona po oskarżeniu i wyjściu (ucieczce) z więzienie za wszelką cenę próbuje dociec prawdy. ;)

Szukam filmu w którym duch Bruce Lee uczy chłopca walczyć ogarnijcie mi tyt. plis.

Witam poszukuje serialu a raczej tytułu z lat dzieciństwa. Bajka było o druzynie która sterowała
robotem który mógł się zmieniać w robota albo w statek bojowy. Bohater był blondynem miał
własnego mini robota konia miał szabelke i taki czarny strój jak by oficera było z nim chyba 2 albo
więcej postaci bo by...

Hej.. szukam tytulow filmow w ktorych jest mowa o zwalczaniu przemocy i agresji pokojowo.. bd wdzieczna za pomoc
POZDR

Polećcie jakiś dobry serial (najlepiej jakiś nowy) o tematyce: Kobieta (np. policjanka) wchodzi w świat przestępczy (choćby mafii) i świadomie nawiązuje gorący romans z członkiem tej grupy. coś w stylu np: Rouge.

nie jestem pewna czy to serial, w tym serialu jest dziecko o czarnych włosach, ma jedno oko takie dziwne, tak jagby odwrócony pentagram w kole to wszystko jest w takim dziwnym kole nie wiem jak je opisac ale tak jakoby było w wielu miejscah na tym kole nastawiano kresek wiem jedynie że możliwe że to był serial anime...

więcej

Cześć poszukuję serialu o włoskiej restauracji, w naszej telewizji był emitowany w latach 90. Może ktoś coś skojarzy?
Po drugie szukam filmu, nie pamiętam go zbyt dobrze, ale może ktoś skojarzy. Komedia romantyczna, kobieta, która nie może znaleźć chłopaka. Aż na przyjęciu poznaje jakiegoś ciekawego gościa, który musi...

więcej

Witam, od lat szukam tytułu serialu, który oglądałem jako dziecko w połowie/drugiej połowie lat 90 na
którymś z kanałów tvp. Ńie pamiętam za wiele szczegółów, lecz mam nadzieję, że pomożecie mi go
znaleźć. Serial amerykański, lub inny anglojęzyczny (na 90% jestem pewien, że usa). Serial
opowiadał o nastolatce o...

więcej

Zbyt wielu szczegółów nie pamiętam. Na pewno to polski serial. Pamiętam, że ten nastolatek dużo czasu spędzał spacerując po jakichś lasach i łąkach. Siadał gdzieś i gdy zaczynał rysować, to te rysunki się ożywiały i przenosił się w ich świat. Pamiętam ten szkicownik, kartki ułożone w nim były poziomo, jak stare...