przyjaciuła mi powiedziała abym obejrzała jakiś serial anime ale nie wiem jaki mam obejrzec tyle możliwości może wy mi coś podpowiecie. powiedziała że myśli że mam obejrzeć coś podobnego do Blood+ ale nie oglądałam tego więc nie wiem jaki mam obejrzeć prosze pomurzcie z góry dziękuję. :)
Witam
Poszukuje jakiegoś nowego wciągającego serialu. Uwielbiam:
1. Grę o Tron/ Walkę o Tron
2. Person Of Intrest
3. Tomorrow People
4. Arow
5. Revolution
6. Bing Bank Thoery
7. Continuum
8. Strike Back ( bardzo mnie wciągnęło ktoś wie kiedy wraca ? )
9. Almost Human
Jak widać są to głównie filmy...
Nie jestem pewna czy lata 90, i nie jestem pewna czy emitowany na tvp4. Pamietam tytul "ten drugi" ale tez nie jestem tego pewna i nic pod tym tytulem pasujacego w necie nie znalazlam :(
Fabula: gosciowi zaczelo sie powaznie chrzanic zycie (stracil prace, kobiete, zaczal byc poszukiwany przez policje) i odkryl, ze...
Szukam serialu, który leciał bodajże na TVP lub TVP2 kiedy byłam dzieckiem, w latach 90. Opening
przedstawiał się mniej więcej w ten sposób, że kręcono rzekę z lotu ptaka, natomiast w tle słychać
było muzykę poważną. Pamiętam, że rzeka musiała być dość ważna dla fabuły - służyła do
spławiania drewna. Serial był...
Szukam tytułu serialu z początku lat 90. To serial SF, kosmici przylecieli na ziemię i żyją obok ziemian. Ich cechą charakterystyczną było to, że mieli takie dziwne ucharakteryzowane głowy (jakby zdeformowane). Seiral oglądałem na regionalnym kanale TVP Katowice. Kojarzy ktoś tytuł?
Dobry serial historyczny. Zachowane realia. Ciekawy i trzymający w napięciu. Ma coś z Spartacusa.
Oglądałam wszystkie odcinki sezonu I. Czekam na sezon II. Co o nim myślicie...
tu mam pytanko tylko do tych którzy oglądali sherlocka od początku jak wiecie sherlock skoczył z dachu ale pod koniec filmu gdy jego przyjaciel doktor watson odszedł od grobu pokazali sherlocka żywego jak myślicie jak on to zrobił jak wszystkich oszukał że umarł przecież skoczył z dachu ? co sądzicie bo ja myśle że...
więcej
Kobieta chce mieć idealne dziecko. Żyje samotnie i nie chcę się wiązać, więc wpada na pomysł,
aby kochać się z różnymi facetami o różnych zaletach, aby dziecko odziedziczył dużo dobrych cech.
Np. Śpi z jakimś mądrym, żeby dziecko było mądre, z przystojnym, aby było także przystojne itp.
Witam ,
szukam serialu , seriali o tematyce zbliżonej lub podobnej do niżej wymienionych tytułów :
Gra o tron , the walking dead , falling skies , vikings , arrow , rzym
zawierające elementy sc-f , przetrwania , apokalipsy na wzór the walking dead i innych cech z tytułów powyżej.
za wszelkie propozycję bardzo...