Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jest co dzisiaj fajnego w TV w nocy ? Polećcie jak widzicie coś ciekawego co już oglądaliście ;p

Mam taka mala prosbe :) Szukam dobrego, ciekawego serialu. Obojetnie jaki gatunek. Seriale które ogladam/ogladalam:
• American Horror Story
• Skins
• The Vampire Diaries
• Pretty Little Liars
• Teen wolf
• Plotkara
Proszę tylko nie Czysta krew

Zna ktoś anime w stylu Kanona czy Clannada?

Air mi się jakoś nie spodobało.

Dla tych którzy nie wiedzą: chodzi o dramat, romans, harem z elementami nadprzyrodzonymi.
O dziewczynie skaczącej przez czas widziałem.

Pamiętam tylko że ludzie wpadli do jakiejś dziury w ziemii i znaleźli się w innym wymiarze czy tez
świecie. Pamięta ktoś ?

Właśnie kończę oglądać Pitbulla. Wcześniej oglądałem Prawdziwe Psy i oba te seriale bardzo mi się spodobały. Czy istnieje jeszcze coś godnego polecenia o tej tematyce?

Mniej więcej było tak: kobieta wraca po latach z synem (możliwe że chłopak jezdzil na motorze) do miejscowości w której się wychowywała. Tam spotyka swego dawnego przyjaciela, który jak się potem okazuje jest ojcem jej syna, kiedy ten zaczyna się spotykać z jego córką, kobieta wyznaje im prawdę i wraz z synem...

mam pytanie jak mozna ogladac serial zagranica Polski ? Prawo Agaty, Lekarze w-11 ipozostale?

Cześć, szukam kogoś kto ma na dysku serial "Adam i Ewa" z 2000 roku. Okolice Krakowa. A może wiecie gdzie ten serial znaleść? Mój email: jnawrot8@gmail

Jw.