Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam!
Postanowiłem stworzyć "plebiscyt" na ulubione serialowe postacie.
Niech każdy zainteresowany wrzuci swoją listę po osiem ulubionych postaci męskich i żeńskich z
seriali. Dowolny gatunek, kolejność bez znaczenia. Jeśli będzie duże zainteresowanie to ustalimy
jakiś termin przesyłania głosów i na koniec...

Witam szukałem w internecie ale niestety nie mogłem znaleźć więc może ktoś z was pamięta.
Kiedyś leciał taki serial w tv być może film z ludźmi z innego świata którzy przenosili się na ziemie, mieli elektryczne bransoletki , to była ich broń.
To był jakiś rodzaj wojowników. To może głupio brzmieć ale tylko to sobie...

Mianowicie chodzi o tabelę gdzie przypomina za ile dni odcinek się pojawi. Clone Wars wykaz
dopiero od 5 odcinka, Justified tak jakby miało przerwę a Świat w/g Kiepskich w ogóle zniknął mimo
że ponoć nadal go kręcą, mógłby ktoś to naprawić ?? Korzystam z tego non stop. Taka prośba.

Witam
szukam komediowego serialu o futbolu opowiada o jakiejś sławnej drużynie a głównym bohaterem jest taki maminsynek, z tego co pamiętam to mieszka z matką i się wyprowadzić nie chce.

Wczoraj ok godz 00:30 leciała bajka na kanale Hyper... o jakims chłopcu który był trzecim synem... i oni byli na morzy na statkach i ten właśnie chłopiec z taką rudą dziewczyną walczyli z Aniołem takim czerwonym robotem ;]
Wiem że jest to odcinkowe, zna ktos tytuł tej anime? prosze o pomoc :)

Cześć,
szukam filmu, który kilka tygodni/miesięcy temu emitowany był w którymś z kanałów canal+.
Z tego co się zorientowałem, grupa agentów izraelskich (?) złapała i przetrzymywała (chyba w Niemczech) zbrodniarza hitlerowskiego. On w którymś momencie podjął próbę ucieczki i zranił jedną/jednego z tych...

Witajcie:),

Codziennie piszę o serialach, które kocham, bo zawsze lubię wiedzieć więcej. Postanowiłam
napisać tu, bo mam nadzieję, że ktoś kochający seriale tak bardzo, jak ja- odpowie mi :)

Piszę na stronie- http://spoilery-seriale.pl/. Nie jest to jeszcze powszechnie znana strona, ale
mamy około 500 tys....

więcej

pamiętam że widziałam go na youtubie niestety nie było polskiej wersji wiec malo rozumiałam tylko rze jakiś chlopiec bardzo dobrze grałw gre i wygrywł często grał na tablecie w te gre ale morzna było terz kartami grać pewnego dnia gdy wygrał z kimś dostał wiadomosc potem niepamiętam co zrobił ale w domu gdy chciał coś...

więcej

W jednym z odcinków kochająca się para zamarza w tirze, rano się okazuje iż facet był cyborgiem...
Ktoś kojarzy to ??

Czas stworzyć nowych idoli i wyciągnąć trochę kasy za sms od telewidza.