Był kiedyś taki odcinek co wszyscy mieli coś na styl trumny (plastikowe chyba) i w tym
spali? i jaki mieli nastrój to taki kolor ta ''trumna'' przybierała. Co to za odcinek???
.. japońska, która leciała na Polsacie gdzies w latach 2002-2006 i polegała na tym, że zawodnicy
pojedynkowali się na takich małych kręcidełkach na danej platformie i który kręciołek przestał się
kręcić to ta osoba przegrywała? Pierwsza litera to chyba B. Pamięta ktoś??
Witam, pamięta ktoś z Was może tytuł bajki która leciała na przełomie 98-2001 jako wieczorynka
tytuł był jakoś taki : Grefliny czy coś takiego. Proszę o pomoc !!!
Nie chodzi mi o Gremliny !!!
Szukam filmu tv, leciał ładnych parę lat temu raczej na Polsacie. Nie wiem dlaczego trochę przypominał Diunę. Była tam planeta zamieszkała przez ludzi koczowników, rolników. Głównym bohaterem był mężczyzna który miał siostrę obdarzoną darem medium i telekinezy, była ładą brunetką. Ogólnie dziewczynka miała jakięś13-14...
więcej
Witam
Poszukuję serialu nie pamiętam dokładnie kiedy był on emitowany i na jakim kanale. Głównym bohaterem był chyba policjant, który zabił kogoś kto skrzywdził jego żonę i trafił do piekła, potem była wielka ucieczka i dużo dusz z piekła uciekło a on dostał propozycję od diabła że jeśli schwyta ich wszystkich to nie...
Serial pochodzi raczej z lat 80-tych, może przełom 90-tych. Głównymi bohaterami była para dziennikarzy, w ramach piania artykułów wyjeżdżali w różne ciekawe miejsca, a to do nawiedzonego domu, a to kogoś szukali. Wiem że w ostatnim odcinku główna bohaterka utknęła w więzieniu gdzie rozpoczął się bunt więźniów. Główny...
więcej
Witajcie,
Trafił mi się na studiach temat związany z produkcjami małego ekranu w kategorii typowo dla dorosłych.
W związku z powyższym chciałbym Was prosić o podanie mi tytułów seriali, które mógłbym umieścić w swojej
prezentacji i pracy. Ważne jest, by tematyka seriali była powiązana z erotyką, bądź też też w...