Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

W tym serialu był taki motyw, że główny bohater był w połowie synem jakiegoś kosmity (czy jakoś tak) o czym dowiedział się jak miał jakieś 16 - 17 lat. W jednej ręce miał jakąś moc i chyba się ona świeciła. Chłopak walczył chyba z jakimiś kosmitami, ale zupełnie nie pamiętam o co chodziło. Jeśli dobrze kojarzę to ten...

więcej

"Jurrasic Park" - Marek Lipski (TVP)
"Gwiezdna Wojny" (wszystkie sześć filmów) - Paweł Lesisz (TVP)
"Koszmar z ulicy Wiązów 3: Wojownicy snów" - Marek Ławacz (TVN, ponadto podtytuł w jego tłumaczeniu brzmiał "Mordercze sny"
"Ich własna liga" - Artur Nowak
"Szklana pułapka" (trzy pierwsze części) - Artur Nowak...

Jak w tytule, Mafia najlepiej lata współczesne choć inne też mogły by być, oglądałem już królestwo, nie interesują mnie lekarze mafii itp tylko czysta tematyka jak w Soprano. Dziwne bo google prawie nic nie podpowiada a takich seriali powinno być co najmniej kilka.

Z góry dziękuję za pomoc :)

poszukuje serial z Dzieciństwa w którym ludzie skryli się pod ziemiom przed latającymi białymi robotami
głównymi bohaterami były 2 dziewczyny i robot płci męskiej
w pierwszym odc odmrozili dziewczynę i wycieli jej coś i przeszczepili drugiej dziewczynie przez co 1 dziewczyna miała
kod kreskowy na szyi
główni...

Bo od czasu "pełnego przejęcia kontroli" mam taką pewność. Zwiastują (właściwie to już jest "po") to wsadzane coraz częściej chłamy, które nadawali lata temu, nadają wciąż na innych kanałach czyli... powtórki na każdym swym kanale.

Brak słów.

Witam,

poszukuje wszelakich informacji na temat powstawania czołówek amerykańskich seriali. Wiem, że dość często tworzone są one przez zupełnie inne,
niewielkie studia. Podejrzewam, że istnieje gdzieś w Internecie jakaś strona zajmująca się tą tematyką, być może baza takich studiów, może jakieś
making ofy,...

Typu Pamiętnik czerwonego pantofelka, seks w wielkim mieście, californication. Polecicie coś ??

Zastanawiam się kiedy w Polsce zaczął się Star Trek, zakładam że w PRL nie wyświetlano
oryginalnego serialu z kapitalistycznego zgniłego zachodu :-)

Ja się urodziłem w 1986 pierwszy Star Trek jaki oglądałem to był serial Star Trek: Następne
Pokolenie, zresztą i tak nie wiele wtedy rozumiałem z tego serialu, ale...

Joł! Czy ktoś z Was oglądał dziś dzisiejszy odcinek "Pytania na śniadanie"? była tam rozmowa dwóch aktorów grających spektakl w L.A. podczas gdy będą rozdawane Oscary. Były urywki z przygotowań do gali, w tym pokazano, jak były wyrabiane koperty z kartkami zawierającymi nazwiska nagrodzonych. Zauważyłam, że przez...

Seriali wyprodukowano mnóstwo, a ja nie mogę znaleźć żadnego, który by mi podpasował. Może
wam uda się coś dla mnie wymyślić?
Moje wymagania:
- podobały mi się Dr. House i Detektyw Monk
- chciałabym, żeby w każdym odcinku była prezentowana inna historia, tylko główni bohaterowie i
wątki związane z ich życiem były...