Najczęściej ściągam film z sieci i jeśli jest dobry to kupuję legala do kolekcji. Ale warunkiem jest uczciwa ocena co najmniej dobra. Sieć to piękne narzędzie jeśli korzysta się z niego w odpowiedni sposób ;-)
Interesują mnie wasze opinie co do piractwa. Plujcie, sączcie jad, mieszajcie z błotem - pełna gama hejtu...
Znacie stronę gdzie można zobaczyć angielskie seriale z angielskimi napisami online? Szukałam w wielu miejscach i jedyne co znalazłam to oryginały bez napisów lub same seriale z napisami polskimi.
Najbardziej chciałabym by był to jakiś serial o tematyce prawniczej, ewentualnie jakaś dochodzeniówka z policją....
Pamiętam tylko,że oglądałem go jak byłem bardzo młody. Leciał jakieś 11-12 lat temu(albo i więcej) na dwójcę albo na jedyncę na ogół w jakiś późniejszych porach koło 22-24. Dział się on mniej więcej w czasach XVII-wiecznych. Nic więcej sobie nie mogę przypomnieć po prostu jakoś tak mi dzisiaj się przypomniało i...
Z wszystkich seriali z dzieciństwa, które oglądałem nie znalazłem jeszcze dwóch:
1. Serial o facecie, który rozwiązuje jakieś (chyba) kryminalne zagadki przy pomocy ducha pirata w czerwonej chuście na głowie.
2. Serial o muzyku (saksofon), który nocami zmienia się w superbohatera. Puszczany w Polsacie i wydaje mi...
Zapraszam do strony skupiającej informacje o kreskówkach, a także pomoc w ich ponownym obejrzeniu ;)
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę facebooka ' Kreskówki '
Witam! poszukuje jakichś dobrych i długich jak da rade , wciągających seriali poniewaz ostatnie
czasy u mnei słabo a uwielbiam seriale i nie mam co oglądać wieczorami. Obejrzałem już :
Breaking Bad, Sons of Anarchy, Dexter, Supernatural, Życie na fali (mój ulubiony), Gra o tron, Wrogie
Niebo, Spartakusa, Being...
Możecie polecić jakieś serwisy, na których można śledzić obejrzane seriale / epizody, pomijając serwis trakt.tv. Niedawno przeniosłem się z iOS na Androida, na iOS używałem programu iTV Shows, który działał dość sprawnie. Niestety na Androidzie nie ma tej aplikacji i musiałem znaleźć coś innego. Padło na Cliffhanger,...
więcejWitam, tak jak w temacie szukam polskiego filmu składającego się z kilku części leciał on w telewizji w latach 90, za dużo nie pamiętam, ale podam kilka rzeczy które pamiętam.. wiem że był tam wątek wycieczki młodzieży do jakiegoś domu, w którym w piwnycy coś znaleźli i przenosili się w czasie, wątkiem był jakiś...