witam poszukuje tytulu filmu ktory kiedys ogladalem . byl to film o dwoch ziiemiach blisko siebie
bardzo blisko i tam poznali sie chlopak i dziewczyna i zakochali w sobie on przechodzil do niej na ta
druga ziemie zeby sie spotykac
Witam. Poszukuje tytułu serialu który był nadawany w TVP1 w latach bodajże w tym przedziale2006-2008. Facet miał na imię Michael, miał laboratorium w którym przeprowadzał eksperymenty .Miał narzeczoną w której zakochał się jego kolega z wojska Jack który został ochroniarzem jego narzeczonej.Na końcu w serialu...
Kreskówka, rano, w niedziele na Polsacie przez pewien okres czasu. Kojarzy mi się że pies był
niebieski i to tyle (chociaż nerki bym za to nie oddała). Komuś coś świta?
WITAM. PROSIŁBYM O PODANIE JAKIEGOŚ DOBREGO SERIALU BO NIESTETY NASTAL TAKI CZAS, ZE NIE MAM CO OGLĄDAĆ. LISTA TYCH JUZ OBEJRZANYCH:
-RODZINA SOPRANO
-BB
-DEXTER
- THE WIRE
- MAGIC CITY
- GLINA
-DETEKTYW
-CZAS WOJNY
-OZ
-KOMPANIA BRACI
-THE SHIELD
-PEAKY BLINDERS
-GRACELAN
-TOP BOY
-LUTHER
-THE...
Witam!
Swojego czasu pogrywałem w grę Dynasty Warriors 4 Hyper od KOEI, gdzie walczyło się dla różnych
królestw (Wei, Wu, Shu) i teraz poszukuję serialu lub może kilku odcinkowego filmu o tym samym.
Macie jakieś propozycje?
Witam,
Od jakiegoś czasu szukam serialu, który warto obejrzeć. Lubię przeróżne seriale, więc być może się zdziwicie, ale mój gust jest różny. Zaczynając od "BH90210" po "90210" a kończąc na "skazanym na śmierć". Czy możecie polecić mi coś co naprawdę mnie wciągnie i nie będę mógł doczekać się kolejnego odcinka?...
Witam szukam serialu który był emitowany chyba w TVP na przełomie lat 2000 roku .Motywem było wyladowanie grupy ludzi na lotnisku gdzie okazało sie że niema ludzi tylko są jakieś istoty które sie nazywają chyba goldyliery lub podobnie prosze o pomoc.Oni walczą z tymi istotami i chą wystartować za wszelka cenę ...
Szukam odcinka o tematyce żywe trupy, czarna magia, voodo itp oraz odcinka takiego dość
erotycznego, w którym rewolwer pomagał w uwodzeniu kobiet, które to odcinki mogą być ??