Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam kreskówki o wiewiórce . Domowa wiewiórka (chłopak-samiec) trafia do lasu , tam leśna wiewiórka (dziewczyna-samiczka) pomaga mu i uczy życia w lesie. Pamiętam tylko dwa epizody . Pierwszy gdy ona tłumaczy że należy utrzymywać w czystości ogon bo pomaga przy skakaniu . Drugi to ona wywróżyła że jej wybranek pojawi...

więcej

Mogą być stare ale utrzymane w podobnym klimacie bądz o podobnej tematyce, Roswell nie
wymieniajcie :p Millenium też nie :p

cześć,

Mam dla Was zagadkę. Pamiętacie nazwę serialu w którym jakaś ekipa była na niby bezludnej wyspie? Pamiętam motyw kanibali. Serial leciał bodajże na "jedynce" albo "dwójce" wieczorem w niedziele, a było to dobre 10 lat temu.

Od razu piszę, że nie chodzi o LOST

Z góry dzięki!

Witam. Mógłby ktoś polecić jakiś dobry serial ? Jakiś taki co jest dużo akcji, BRUTALNY, nie przewidywalny. Jestem akurat w trakcie oglądania "24 godziny" S1E18 dopiero i jak dla mnie zajebisty :) Chociaż mógłby być trochę bardziej brutalny, no ale jeszcze duuużo przede mną :)

Dzięki wielkie za propozycje jak ktoś...

Poszukuje od dłuższego czasu serialu (być może prod. kanadyjskiej), który widziałam ok 20 lat temu w tv na kanale II (o ile dobrze pamiętam) o Indiance, która popłynęła do Europy i wróciła z powrotem do Ameryki. Rzecz dzieje się w XVIIIw.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

Witam
jakiś czas temu oglądalem serial o drużynie futbolowej z 1 ligi i głowny bohater był bogaty ale równocześnie był strasznym maminsynkiem. serial był komediowy zna ktoś tytuł był bym wdzieczny

Witam, poszukuje serialu z lat 90-tych emitowanego bodajże na tvp2. Serial opowiadał o grupie
młodzieży kierowanej przez "gadający" komputer z czarnym okiem pod ekranem. Bohaterowie
rozwiązywali różne zagadki i mogli do tego używać kieszonkowych komputerów, które się otwierały,
mieli tam również ekrany dzięki...

Poszukuję tytułu serialu, opowiadającego o losach genetycznie ulepszonego pracownika korporacji, który zachowuje się jak robot lub kosmita. Wykonuje w konspiracji polecenia swoich zwierzchników, sypia skulony nago na podłodze (to najbardziej utkwiło mi w pamięci, jako że byłem dzieckiem, a był to serial dla widzów...

Witam. Mógłby mi ktoś polecić jakieś dobre serie animowane? Moje ulubione to Dragon Ball,
Slayers i Avatar Legenda Aanga za to nie lubię Naruto (główny bohater jakoś mi do gustu nie
przypadł). Zwłaszcza coś w stylu Slayersów by mnie interesowało. Bardzo proszę o pomoc.

Cześć, zastanawiam się czy ktoś byłby w stanie podpowiedzieć mi tytuł serialu, który swego czasu
leciał najprawdopodobniej na canale +. Z tego co pamiętam, to główną postacią był pewien facet,
który opowiadał różne historie dzieciom (chyba w osiedlowym sklepie jak szedł tam na zakupy),
historie były trochę takie...

więcej