Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Poszukuję serialu który był emitowany na TVP 1 bądź 2 ok 12:00 w bodajże soboty ok 10 lat
temu. Była tam para(brat i siostra lub chłopak z dziewczyną) która przenosiła się w czasie w różne
wydarzenia historyczne ( za pomocą jakiejś maszyny?) np. wyprowadzał ją z hadesu, raz chyba było
coś w egipcie lub...

Czy ktos zna jakis fajny serial z ladnymi ludzmi ??

dzieki
x

Witam wszystkich

Zarejestrowałem się tu aby zapytać o stare seriale których tytułów już zapomniałem.

Pierwszy był puszczany bardzo dawno temu, był chyba pierwszym jaki regularnie oglądałem i powiadał o amerykańskiej nastolatce imieniem Corkie. Pamiętam dobrze melodię wstępnej piosenki i głównie chodzi mi to tą...

więcej

Obejrzałem pierwszy odcinek i chciałem zobaczyć opis a tu głucho i pusto, jakby serial wogóle nie
istniał. Czy jest on może pod zmienionym tytułem czy go jeszcze nie opisano?

Witam. Posiada ktoś może wszystkie sezony i mógłby się podzielić ?!

Powstaje nowy polski internetowy serial "Horda", akcja filmu osadzona jest kilka lat po
śmiercionośnej epidemii, zmieniającej ludzi w zombie. To chyba pierwsze takie polskie dzieło i
chyba jedyny polski film/serial na który naprawdę czekam. Widać że twórcy wzorują się popularnym
amerykańskim serialem The Walking...

więcej

Była to bajka emitowana w telewizji w latach ok. 2000/2003. Jej piosenka tytułowa fonetycznie brzmi
'akasta'. Proszę o pomoc jeśli ktoś pamięta tytuł.

Chciałbym przedstawić wszystkim zainteresowanym forum sesyjne w uniwersum znanego
serialu Gra o Tron.

Czy oglądając kiedyś Grę o Tron wyobraziłeś sobie swoją osobę dobywającą miecza przeciwko
dzikim, pijącą z Tyrionem, lub tłukącą głową Joffreya o jego własny tron?
Teraz możesz wnieść do tego świata swoją dowolną...

więcej

Ułatwmy szukanie nowych projektów ludziom robiącym napisy.
Wpisujcie jakie seriale nie posiadają napisów a powinny je mieć.

Głosowanie na program TV którego najbardziej nienawidzicie, irytują was w różny sposób, nie podobają się wam ich prowadzący - po prostu wpisujcie swoje typy + mile widziane opisy. Zlicze wszystkie głosy i wystawie liste wynikow.

(temat forum został podsuniety przez użykownika " kolaborant " którego serdecznie...