Witam. Poszukuję serialu który był emitowany na TVP 1 bądź 2 ok 12:00 w bodajże soboty ok 10 lat
temu. Była tam para(brat i siostra lub chłopak z dziewczyną) która przenosiła się w czasie w różne
wydarzenia historyczne ( za pomocą jakiejś maszyny?) np. wyprowadzał ją z hadesu, raz chyba było
coś w egipcie lub...
Witam wszystkich
Zarejestrowałem się tu aby zapytać o stare seriale których tytułów już zapomniałem.
Pierwszy był puszczany bardzo dawno temu, był chyba pierwszym jaki regularnie oglądałem i powiadał o amerykańskiej nastolatce imieniem Corkie. Pamiętam dobrze melodię wstępnej piosenki i głównie chodzi mi to tą...
Obejrzałem pierwszy odcinek i chciałem zobaczyć opis a tu głucho i pusto, jakby serial wogóle nie
istniał. Czy jest on może pod zmienionym tytułem czy go jeszcze nie opisano?
Powstaje nowy polski internetowy serial "Horda", akcja filmu osadzona jest kilka lat po
śmiercionośnej epidemii, zmieniającej ludzi w zombie. To chyba pierwsze takie polskie dzieło i
chyba jedyny polski film/serial na który naprawdę czekam. Widać że twórcy wzorują się popularnym
amerykańskim serialem The Walking...
Była to bajka emitowana w telewizji w latach ok. 2000/2003. Jej piosenka tytułowa fonetycznie brzmi
'akasta'. Proszę o pomoc jeśli ktoś pamięta tytuł.
Chciałbym przedstawić wszystkim zainteresowanym forum sesyjne w uniwersum znanego
serialu Gra o Tron.
Czy oglądając kiedyś Grę o Tron wyobraziłeś sobie swoją osobę dobywającą miecza przeciwko
dzikim, pijącą z Tyrionem, lub tłukącą głową Joffreya o jego własny tron?
Teraz możesz wnieść do tego świata swoją dowolną...
Ułatwmy szukanie nowych projektów ludziom robiącym napisy.
Wpisujcie jakie seriale nie posiadają napisów a powinny je mieć.
Głosowanie na program TV którego najbardziej nienawidzicie, irytują was w różny sposób, nie podobają się wam ich prowadzący - po prostu wpisujcie swoje typy + mile widziane opisy. Zlicze wszystkie głosy i wystawie liste wynikow.
(temat forum został podsuniety przez użykownika " kolaborant " którego serdecznie...