Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam co to za muzyka ?
htt p://w ww.idpolska.p l/progra my/niezapom niane-zbrodnie/

Przepraszam za link ale nigdzie indziej nie ma tego w internecie ;/

Hej! Kilka lat temu oglądałam (chyba na tvn, albo na siódemce) film o tym, jak mężczyzna wkradł się w nocy do domu pewnej rodziny (przeciął siatkę na muchy czy coś w tym stylu nożem) i porwał dziewczynkę (blondynka ok 8 lat) na oczach jej siostry, która leżała obok, ale nie zareagowała. Następnie trwały poszukiwania...

więcej

Ogladalam duzo seriali lecz najbardziej przypasowaly mi el barco i lost.na ogoł podobne(groza.
Tajemnica.watek romantyczny.dziwny projekt.itp).tearaz szukam czegos podobnego.. tydzien temu
skonczylm lost i bylo to cosnajlepszego.pokochalam go.i teraz szukam czegos podobnego.rownie
dobry byl el barco...

Witam ,poszukuje dobrego serialu ktory mnie wciagnie .Na moim koncie sa juz takie seriale jak
:Breaking Bad
Gra o tron
Suits
Jak poznalem wasza matke
Dexter
Sherlock
elementary
Dr house
Continuum
Dwoch i pół
Biały kolnierzyk
House of cards
Doktor who
Mentalista
Prison break
Californication
Moze cos...

więcej

Szukam serialu o siostrach trojaczkach, amerykańskiego, emitowany był dawno temu w programie
Walt Disney przedstawia. Były tam 3 siostry, miały kręcone włosy. Chyba z lat 90-tych. Pamięta ktoś?

Niewiele pamiętam. Nie wiem czy serial był rosyjski czy polski. W każdym razie byla to historia
dwoch(?) mundurowych KGB. W ktoryms odcinku na scenie pojawiła się piosenkarka ktora śpiewała
piękny utwór polskiej piosenkarki z dawnych lat (wersja serialowa lepsza od oryginału wg mnie)
natomiast mąż (jeden z tych...

Ile jeszcze razy pokażą XV mazurską, koszalińską, jelenio-górską, zielono-górską, kielecką, warszawską, itp. itd. noc kabaretową? albo programy kabaretowe... Już wystarczy, to już nie jest śmieszne, tylko żenująco nudne. Czy oni nie widzą że po prostu przesadzają?

Pewnie wszyscy znaja filmy skarb narodow, kod da vinci, anioły i demony czy tez serie bibliotekarza. Tak wiec szukam SERIALU pokroju wymienionych wyzej filmow, lub też coś pokroju serialu LOST

pozdrawiam.

pierwszy to serial w którym facet cofa się jak dobrze pamiętam 7 dni w czasie w kuli taki agent specjalny . a drugi to serial w którym facet ginie w wypadku w metrze i agencie żadowi]a przeszczepia jego mózg do specjalne sporządzonego ciała . zna ktoś tytuły tych seriali ???

Jeden o taksówkarzach ,drugi o luksusowym promie ,oba bodaj z lat 70' moze 80'.