Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam szukam serialu który kiedyś wiedziałem w telewizji jeden tylko odcinek z tego co pamiętam
był tam facet który nic nie pamiętał miał tylko na ciele wytatuowaną jakaś liczbe zapewne jakiś
amerykański. Pomożecie ?

Czesc szukam serialu najprawdopodobniej jest on kryminalny ogladalem kawalek jakis rok temu i
nie za dobrze pamietam a zabralem sie teraz za ogladanie seriali moge o nim tylko tyle powiedziec
z tego co pamietam ze byla tam ekipa ludzi mieli ladnie urzadzona siedzibe (taka bardziej
nowoczesna jak dobrze pamietam)...

więcej

Witam! Szukam serialu lub miniserialu nie pamiętam co to było bo bylem mały jak to oglądałem. Widziałem go na jedynce
dwójce lub Polsacie około 10 lat temu może trochę później. Był o piratach chyba a przynajmniej było w nim dużo bitw
morskich. Co o nim pamiętam to to ze była tam taka sytuacja ze ci chyba piraci...

Cóż, nie pamiętam zbyt wiele z tego serialu. Był osadzony w realiach XVII lub XVIII-wiecznych, chyba w jakimś portowym miasteczku. Pamiętam też dwie bohaterki: jedna ruda a druga brunetka o ile nie myli mnie pamięć. Któraś z nich miała na imię Celeste( lub coś w tym stylu). Był też jakiś chłopak, który był z jedną z...

więcej

witam wszystkich po raz kolejny muszę was poprosić o pomoc a chodzi oto że szukam pewnego serialu pamiętam że leciał on w telewizji i napisze co pamiętam z tego serialu:
młoda kobieta wiek około 30 lat jest żonata zabija własnego męża który jest bardzo wpływowy w lokalnej społeczności i ona za namową swojego prawnika...

więcej

Witam, co sądzicie o Przygodach żółtej gąbki?
Przy okazji zapraszam was na jedyne polskie forum o Spongebobie :P
spongebob_com_pl

Hej, między 2000-2003 roku (o ile dobrze kojarzę) lleciał taki reality show (chyba na TVN) gdzie grupa facetów zabiegała o względy kobiety/kobiet. Nie chodzi mi tutaj o Miriam :D To była zdaje się polska produkcja. Bardzo mi zależy na znalezieniu tego show...

Hi,

Zdaje sobie sprawde ze to jest troche oklepane pytanie ale szukam super serialu podobnego (wiem ze to malo prawdopodobne) do :

- Sex 'n' the City,
- Desperate housewives
- Devious maids
- Lipstick Jungle
- Suits
- Scandal
- Hart of Dixie
- Parwo Agaty
- Przepis na Zycie

Potrzebuje pomocy w...

Mało z tamtego okresu pamiętam, ale zapadła mi w pamięć jedna scena, może ktoś skojarzy. Ok. ~~2000 roku polsat (lub tvn-skłaniam się ku polsatowi) emitował różne bajki. Był to chyba wieloodcinkowy serial w stylu anime. Jedyne co pamiętam to że była jakaś ekipa, "wspinała" się po poszczególnych poziomach i musiala...

Siemka, nie wiecie może jaka jest geneza nazwy 'Marvel'?