Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie, google nie pomogło, więc pokładam w Was nadzieje.
Otóż koleżanka ostatnio przypomniała mi o pewnym programie i za wszelką cenę chciała wiedzieć jak się nazywał.
Nie mam za dużo informacji, jedynie tyle, że pojawiało się dwoje ludzi, ex-partnerów i najprawdopodobniej brali udział w rozgrywce/quizie. Ta...

Poszukuję serialu
leciał w bloku Disneya w sobotę po kreskówce w ramach filmów aktorskich.

Akcja działa się w przyszłości. Lecieli jakimiś statkami kosmicznymi z jakąś misją.

Bohaterowie statku na którym działa się akcja w trakcie misji dowiedzieli się, że ich statek jest
częścią która ma połączyć się z...

Wciągu ostatnich kilku lat polska telewizja zasypuje nas masą takich seriali jak Ukryta Prawda,
Szpital, Trudne Sprawy, czy Pamiętniki z Wakacji. Zastanawiam się skąd w ogóle wziął się pomysł
na docu reality (nazwa gatunku takich seriali). Czy za granicą też powstają takie seriale, a może to
tym razem Polacy coś...

więcej

Czy wie ktoś może czy nadal jest emitowany ten reality show ?
Oglądałam go jeszcze jako mała dziewczynka kiedy był emitowany pierwszy sezon.
Następnie w każde wakacje wracałam do niego i oglądałam kilka sezonów.
W ubiegłe wakacje zobaczyłam ostatni sezon który był dostępny w wersji z lektorem bądz
napisami.
(26...

więcej

kogo byście widzieli w rolach głównych tego serialu oczywiście jak by powstał na co liczę...:))

W latach 80 było 13 filmów "pradawny ląd" o małych dinozaurach , o ile pamiętam na ich podstawie nakręcono serial z dalszymi przygodami bohaterów ale oprócz wzmianek nie mogą nic o nim znaleźć . Może wyemitowano pod inną nazwą ?

Szukam amerykańskiego serialu, który leciał w telewizji w 2006 lub 2007 roku. Zaczynał się od
śmierci mężczyzny (główny bohater) wpadającego pod metro. Amerykański rząd prowadzi tajny
projekt i daje mężczyźnie nowe ciało, mężczyzna dostaje mieszkanie, musi dbać o sprawność
fizyczną i nie może mieć kontaktu z...

Najlepiej typu Diabeł wie lepiej i czy coś takiego

Witam !
Jakiś rok temu na FW, pojawił się teks opisujący serial. Nie mam pojęcia jaką nosił on nazwę,
wiem jedynie że wyemitowano kilka odcinków pierwszej serii. Opowiadał on o człowieku -
biznesmen lub makler o niezwykle cynicznym podejściu do życia. Nie jestem pewien ale każdy
odcinek, prawdopodobnie kończył...

więcej

Szukam nazywa anime która kiedyś leciała na kanale tv4 i chyba też na Polsacie
z tego co pamiętam bajka /anime opowiadała o pewny chłopaku (nie pamiętam dokładnie ) który
żyję w kosmosie(tego też pewny nie jestem) . i dzięki diamentowi o kształcie Trójkąt chyba o kolorze zielonym , zakłada zbroje dzięki której...

więcej