Czyli płać za usługę, z której nie korzystasz... Bo nawet jak nie masz odbiornika - będziesz płacić. Co więcej - "Nasz Dziennik" podaje, że będą z tego finannsowane stacje prywatne. Co jeszcze? Będziemy płacic Ufoludkom - bo "czemu nie"?
Bez komentarza...
Rzecz była emitowana chyba w sobotnim paśmie Disneya i opowiadała o bracie i siostrze (ona
jeździła na wózku), których ojciec zaginął, a oni szukali go przenosząc się do różnych opowieści
(starożytny Meksyk, średniowiecze, ludu afrykańskie) poprzez dotykanie przedmiotów na
komputerze. Potem okazało się, że ich...
1.Pamiętam że śledzili jakiegoś chłopaczka a ten dał kurtkę innemu i tamtego sledzili
Jak przyszedł do zacumowanej łodzi to opiekun sie wnerwił
2.Jakis niemiecki serial o młodych ludziach którzy żebrali
Facet dał dziewczynie banknot ona spojrzała się i powiedziała dziękuję
Jakiś upośledzony (chyba chłopak) został...
Film animowany, dość stary, leciał kiedyś w TV. Mówi o chłopaku (dość młody dorosły), który pił,
stoczył się, a pomóc mu chciał starzec z żoną, miły facet, który startuje na burmistrza. Z początku
pijak go wyśmiewa, ale potem przywiązuje się do tej rodziny. Akcja dzieje się chyba zimą, przed
Bożym Narodzeniem....
Prawdopodobnie leciał na Cartoon Network. Był o takim robocie, który składał się chyba z kostek (sześcianów).
Pamietam,że jakaś dziewczyna sprofanowała grób koleżanki chyba czy chłopaka swojego,była akcja dziewczyn na cmentarzu w każdym razie,kojarzy ktoś odcinek? też kiedyś widziałem film pełnometrażowy z taką akcją dziewczyn
Raczej nie oglądam seriali, ale jakoś mnie teraz naszła ochota żeby w końcu jakiś obejrzeć. Polećcie jakieś fajne seriale amerykańskie ale żeby nie miały za dużo odcinków.
Siemanko, słuchajcie poszukuje od jakiegoś czasu nazwy serialu. Co prawda pamiętam nie wiele poza tym, ze był niezwykłe ciekawy i chętnie bym sobie go przypomniał. Był to serial przynajmniej 10 lat temu emitowany. Bohaterem był chłopiec ze zbroją. Pamiętam , ze owa zbroja była chybae z kosmosu. Chłopak po prostu w...
Szukam seriali (mogą być też filmy ale chciałbym dłuższą historie) fantasy najlepiej anime albo raczej z anime najłatwiej coś takiego znaleźć w którym będzie po prostu sieczka. Nie chodzi mi tu o jakieś prawdziwe gore, ale o widowiskowe ( mogą być wręcz nieprawdopodobne) sceny walki. Tak dla przykładu to z filmów...