Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

lata świetlne temu bodajże na polsacie późnawo w nocy, było tam trochę erotyki, a perypetie
głównego (?) bohatera były ilustrowane czarno-białymi urywkami filmów. Za nic w świecie nie
potrafię sobie przypomnieć.

Hej :)
Proszę o pomoc, a mianowicie pamiętam tylko tyle że matka była chyba programistą i została porwana i przetrzymywana wraz ze swoją córką gdzies w jakimś domu na odludziu... A taki facet (wysoki z brodą przy sobie - pokaźny był w każym razie) chciał sie dobrać do jej córki ona miała może z 16 lat. Przy ucieczce...

więcej

Szukam serialu komediowego o grupie chłopców. Jedyny szczegół to taki, że ich "przywódca" miał na
głowie czubek z czarnych włosów i chyba piegi. Jeśli dobrze pamiętam serial był czarno-niały,

Opowiada o grupie dzieci w wieku od 14-16 lat,którzy trafili na bezludną wyspę,chyba łodzią,były tam 2 dziewczyny przynajmniej,jedna w kapeluszu w łodzi była następnie pamietam,że machali do samolotu,amerykański dostał od innego samolotu i spadł do morza i nie są to władcy much,to przygodowy,inny film,kojarzy ktoś?

Mam juz Downton Abbey, ogladalam takze Lark Rise to Candleford widzialam wszystkie filmy
Catherine Cookson, oraz Super Natural czyli Nie z tego swiata.Chetnie moge sie z kims na cos
wymienic ewentualnie odsprzedac.Dowton Abbey mam trzy sezony w tym drugi na blue ray plus
jedno wydanie specjalne moge odsprzedac za...

więcej

Witam, czy moze mi ktos pomoc w odnalezieniu serialu o nazwie stukostrachy?:)

Posiadam
Super natural nie z tego swiata trzy sezony wersja anglojezyczna
Downton Abbey trzy sezony drugi na blue ray plus edycja specjalna
Catherine Cookson 24 dvd wszystkie ekranizacje jej powiesci
Lark rise to candlefors serial kostiumowy ktory lecial niedawno w Angli
Wszystkie wersje anglojezyczne
Wymienie...

więcej

Cześć, poszukuję serialu animowanego, pamiętam tylko że był tam chłopak który miał głowe w
kształcie piłki do rugby, serial ostatni raz oglądałem ok. 2000r

hm konkretnie chodzi o serial poświęcony magii, nadprzyrodzonymi mocami i tym podobne, dawajcie
swoje propozycje

Poszukuję tytułu serialu z lat chyba 90. Był to taki horror dla dzieci/młodzieży. Bohaterami było dwóch chłopaków, jeden z ciemnymi włosami a drugi chyba rudy. W filmie przedstawione było miasto, w którym działy się różne dziwne rzeczy. Nigdzie nie mogę znaleźć tytułu :(