Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamietam,że jakaś dziewczyna sprofanowała grób koleżanki chyba czy chłopaka swojego,była akcja dziewczyn na cmentarzu w każdym razie,kojarzy ktoś odcinek? też kiedyś widziałem film pełnometrażowy z taką akcją dziewczyn

Wie ktoś coś na temat fabuły tego serialu?

Kiedyś obejrzałem 1 sezon serialu, którego fabuła koncentrowała się na facecie, który został uznany za niewinnego popełnienia morderstwa. Wyszedł z więzienia po długiej odsiadce i wrócił do rodzinnego miasteczka, gdzie musiał się zmagać z otaczającą go nieufnością. Nie mogę sobie przypomnieć tytułu tego serialu, za...

Kojarzy może ktoś dość nietypowy teleturniej dla młodzieży nadawany na TVP1 gdzieś w przedziale
lat 1998-2000, którego akcja toczyła się w plenerze. O ile pamiętam, dwie drużyny musiały znaleźć
jakiś skarb, wędrując po lasach i zamkach, spotykając różnych pustelników, czarodziejów, potwory i
duchy i rozwiązując...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Hej, poszukuję seriali bądź filmów animowanych o krótkich odcinkach, anime odpada, może ktoś
coś? Ostatnio widziałam salad fingers i coś w tej stylistyce było by najlepsze, aczkolwiek mile
widziane wszelkie inne propozycje;)

Bardzo się cieszę, że TVP nadaje ten serial, staram się oglądać i nagrywać wszystkie odcinki. Jak narazie chyba tylko trzy przegapiłem, a tak w ogóle to ciekawe, czy wszystkie sezony wyemitują? Kiedyś serial nadawany był w Polonii 1 i chyba w Polsacie, ale pewny nie jestem. Pamiętam urywki tylko, więc z chęcią oglądam...

więcej

Witam, poszukuje serialu o grupie ludzi(akcja chyba rozgrywała się w latarni morskiej) i wśród nich był morderca. W
zwiastunie mówili ile jest osób w grupie podział na kobiety, dzieci i mężczyzn oraz kim oni są itd. Proszę o pomoc : )

Kojarzę, że dzieciaki chodziły i rozwiązywały
zagadki w mieście, też na jakimś zamku, odpadała
jedna osoba i chyba była też postać w przebraniu
mnicha. Emitowane ponad 5 lat temu na tvp lub tvn