Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Serial leciał kiedyś na tvn7. Była to komedia. Koleś był chyba bokserem amatorem.Coś mi się przypomina, że chyba specjalnie przegrywał walki. Jego dziewczyna prowadziła pogodę w tv w jednym odcinku.

użytkownik usunięty

co sądzicie o dawnych serialach animowanych z polskim dubbingiem z 89 roku?

ostatnio trafiłam w tv na Filnstonów z tym pierwszym starym wg mnie najlepszym dubbingiem ale było jeszcze wiele innych mniej znanych bajek np Prywatny detektyw pan Pchełka, Wally aligator, Goryl Magilla, Kot Tip-Top itp

Danilo ma dzieci a Madalena ucieka od męża jej brat maluję w kościele chyba freski .
Piękny film , ale nwm jak się nazywa improwizowałam już różnie i nic.
Kojarzy ktoś? Błagam o pomoc . Wiążą się z nim moje wspomnienia z dzieciństwa i chciałabym odnaleźć serial.

Opowiada o grupie dzieci w wieku od 14-16 lat,którzy trafili na bezludną wyspę,chyba łodzią,były tam 2 dziewczyny przynajmniej, następnie pamietam,że machali do samolotu,amerykański dostał od innego samolotu i spadł do morza i nie są to władcy much,inny film,kojarzy ktoś?

Witam, od pewnego czasu mam ogromną ochotę obejrzeć pewien serial który kilka lat temu był emitowany na jakimś kanale (nie wiem czy to nie byłą tvp1 lub tvp2 w niedziele o 20- nie są to pewne dane). Serial ten odbywał się na pewnej wyspie. Ginęli tam ludzię, rozwiązywane były zagadki. Był tam "kamienny krąg" , sporo...

więcej

Witam!
Chciałem zapytać czy ktoś z was wie, w którym odcinku Malcolm dostał w Craig'a komputer z grą w której zawsze przegrywał?
Z góry dzięki!

Pamiętam, że jak byłem mały to na Hyper (Przed chyba 20.00 to był zigzap czy MiniMax) leciał serial o grach, jacyś ludzie tworzyli gry, jakaś ekipa. To był serial fabularny a nie dokumentalny, taki typowy dla młodzieży. Kojarzycie o co mi chodzi? Ktoś zna tego tytuł? Dodam że to było około 2002 roku może troche...

Coś w stylu Uwaga faceci. Polskie seriale odpadają. Hart of Dixie mnie nie zachwyca, chociaż to
zbliżona tematyka. Przystanek Alaska trochę za stary. Kojarzycie coś?

A ponieważ już jestem przy serialach, kto pamięta serial o Nowym Orleanie (lata 90. chyba), więc
Katrina była jeszcze wicherkiem, o młodym...

Czy ktoś pamięta może tytuł serialu, który był emitowany w polskiej telewizji jakieś 10 lat temu.
Główny bohater prowadził firmę, ale został wrobiony przez wspólnika w jakiś przekręt finansowy
(/morderstwo?) i trafił do więzienia. Pod koniec kary dostał od jednego ze współwięźniów listę ludzi
do których może się...

więcej

W którym odcinku dołączyła? Wm że 7 sezon ale tylko tyle. CHodzi mi o MAsters czyli Amber Tamblyn. Dziekuję