Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siema, szukam jakiegoś dobrego serialu poświęconego produkcji/użytkowaniu/dystrybucji narkotyków.
Z tej tematyki zdążyłem obejrzeć:
* Breaking Bad (btw, świetny serial)
* Weeds (trawka)

Jakieś propozycje?

Witam, poszukuje filmu z TVN był emitowany kilka razy o ile pamiętam to chyba w okresach
świątecznych w roku 2000-2006. Film był o chłopcu nie pamiętam dokładnie filmu bo to było dawno
temu ale pamiętam że na początku filmu wchodził do jakiejś kabiny która ubierała go i pamiętam
jeszcze że pod koniec filmu wszedł do...

więcej

Witam wszystkich serdecznie słuchajcie jestem z rocznika 85 (1985 ;-) ) Pamiętam iż w dzieciństwie chyba na TVP2 oglądałem taki serial młodzieżowy a w sumie może i nie młodzieżowy to było o takich małych chyba ludzikach którzy mieszkali gdzieś w zakątkach domu. W serialu tym te istotki miały przeróżne problemy musiały...

więcej

Orientuje się ktoś może czy wiadomo coś więcej prócz tego newsa na temat tego że ma być kontynuowany chuck bądź
nakręcone zakończenie w wersji filmowej? http://www.hitfix.com/news/zachary-levi-on-a-chuck-movie-im-working-on-it

witam, poszukuje starego kryminalnego serialu dla mojej mamy, pamięta tylko, że był o ojcu i trzech jego adoptowanych synach. Ojciec był łysy ;) proszę o pomoc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Bawię się trochę kamerką i montażem, myślę o zrobieniu muni serialu - komedii o naturystach.
Co sadzicie, czy jest zapotrzebowanie na tego typu temat i gagi w temacie naturystycznym???

Kinomaniak RIP

witam na sci-fi universal leci serial parawda czy fałsz zjawiska paranormalne 2 i mam pytanie może wiecie gdzie obejże 1 serie wszystkie odcinki jakiś link albo coś bo w tym sci-fi jest juz drugi sezon odcinek 10 a ja chce obejżeć od początku

Prawdopodobnie będzie serial Diabelskich maszyn . Więc kto waszym zdaniem powinien zagrac główne role ?
Will - Joshua Anthony Brand ( ale to niestety model a nie aktor ) , Michael Fjordbak <3
Jem - i tu mam duże problemy w ostateczności może byc Anthony Neely :D
Tessa -Alexis Bledel , Astrid Berges Frisbey...