Czy sądzicie, że wyprodukowanie prequelu Gry o Tron mogło by wypalić?
Tematyką tej produkcji mogłaby być Rebelia Roberta bądź Inwazja Aegona Zdobywcy.
Niewiele pamiętam dlatego proszę o cierpliwośc. Serial oglądałem parenaście lat temu, dlatego
myślę że musi byc z lat 90. Opowiadał on historie grupy ludzi którzy ratując się z katastrofy statku
kosmicznego trafiają na obcą planetę. Pamiętam że jeden z bohaterów jeździł na wózku(miał chyba
złamaną noge, a do tego...
pamiętam,że leciał w niedziele...to było o doktorze weterynarzu,który pracował w zatoce,był
wdowcem i wychowywał nastoletnie dzieci syna i córkę...pamiętam,że w pierwszym odcinku zginęła
jego żona,którą potrącił samochód po tym,jak ratowała wózek z dzieckiem jakiejś kobiety...
kolejnym serialem z tamtego...
Żona ucieka od męża sadysty
Pamiętam jak na jakiejś przystani pobiła lampy
Wsiadła do samolotu potem łzy jej poleciały
Jakaś kobieta do niej :
-Czemu płaczesz
-Koleżanka ma męża sadystę
-Długo z nim byłaś
Pokazała jej jakiś łancuszek który dostała w ramach przeprosin a tamta pierścionek
Jak zbierała jabłka...
Poszukuję serial, który widziałem dobre kilka lat temu może ponad 7-9 lat temu, który opowiadał o
grupie ludzi badających dzieje jakiegoś starego hotelu (nie pamiętam za dobrze więc tak z
przybliżeniu mówię) była mowa o pokojach, chyba każdy pokój miał jakiś swój przedmiot typu
zegarek czy coś dzięki czemu można...
Tutaj
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Spektakle_Teatru_Telewizji
http://pl.wikipedia.org/wiki/Teatr_Telewizji
znajdziemy listę spektakli Teatru Telewizji, lecz wśród nicz nie ma takich tytułów jak
Epilog Norymberski
Mistrz
Pielgrzymi 2002 w reżyserii Macieja Dejczera
A tytuły takie, jak
Pseudonim Anoda 2008
O...
Witam wszystkich . Otóż szukam filmów dokumentalnych , albo seriali o tematyce Ratownictwo Medyczne . Znalazłam kilka otóż
-Dyżur. z kanału Puls
- Ratownik 11 ale znalazłam tylko 3 odcinki . Jak ktoś wie gdzie jest dostępny to proszę o podanie linku .
-I z yt W ostatniej chwili , też kilka odcinków brakuje . ....