Nie pamiętam tytułu. To była bajka z lat '90, Puszczali ją chyba na tvp1 lub 2 z rana. Akcja rozgrywała się w jakiejś wiosce w górach a'la Alpy. Główną bohaterką była mala dziewczynka i jej braciszek, który chodził o kulach, a i coś było o rzeźbieniu z drewna figurek i Arki Noego chyba, pamiętam jak przez mgłę......
W odcinku 9 - (6min 20s) jest taka piosenka - Bracia nie strzelajcie do siebie.
Szukam tytułu tej piosenki lub wykonawcy.
Dzięki za każdą pomoc!
Znajomy szuka takiego filmiku. Kojarzy ktoś ?
"Witam, dobre kilka lat temu, ogladałem taki filmik animowany, na jakiejś popularnej stronie z filmikami i różnymi rzeczami, adresu strony już nie pamiętam, jednak filmik mi zapadł w pamięć, lecz niestety nie mogę go znaleźć.
W filmiku było, jak jakiś koleś palił w...
Witam, poszukuję telenoweli szła ona na TVP2 kiedyś w wakacje, miejsce rozgrywa się na ranczu, jest tam kobieta blondynka młoda i jeszcze inne kobiety, są też faceci. Mają stadninę koni i innych zwierząt. pamiętam jeszcze epizod z kobietą o rudych włosach chowała ona w samochodzie opal, kiedy skradziono jej go dopiero...
więcej
Proszę uważnie czytać co napisałem
1) Serial o problemach młodych ludzi (liceum, studia), ale nie przesadzony tak jak Skins, ani
nie przesadzony jak seriale dla nastolatek
2) Męski odpowiednik Supernaturala. Czyli serial dla męskiego widza, ale z kobietami jako
głównymi bohaterkami w podobnych klimatach (Buffy...
Kiedyś był program o iluzji chyba w TV6 gdzie była iluzja pokazana w telewizji np: pokazywali jakieś kształty, jakieś zadania matematyczne i telewidzowie mieli się domyśleć o co chodzi a oni potem dawali odpowiedź i można było sprawdzić czy dobrze się odpowiedziało. Ostatnio( kilka dni temu) widziałem w reklamie...
Witam, niewiele mogę napisać na jego temat. Oglądaliśmy z kuzynem późnym wieczorem odcinek w
którym jakaś postać (chyba jedna z głównych, napewno facet) panicznie bała się mężczyzn z brodą.
Było to kilkanaście lat temu w wakacje. Programy jakie wtedy miałem to 1, 2 i polsat. Niestety nic
wiecej nie mogę dodać....