Witam, dawno dawno temu oglądałem w telewizji pewien film, w którym sukub, czyli demon pod
postacią kobiety wabił facetów. Wiem jeszcze ze zabila chlopaka w windzie i jedna dziewczyna to
widziala i zaprzyjaznila sie z tym sukubem, pozniej okazalo sie ze jest kilka ras nadprzyrodzonych,
pozniej musiala walczyc z...
Witam. Kiedyś na TVP Historia oglądałem film dokumentalny o tym, jak komunistyczna propaganda na temat
Polski była rozpowszechniana przez polskiego komunistę na terenie Stanów Zjednoczonych. Polonia na terenie USA
była notorycznie karmiona propagandą komunistyczną tworzoną przez tego komuniste i drukowana wraz z...
Witajcie,
przed chwilą pisałem z TV Puls i zgadzają się na stworzenie listy sugestii filmów do
Niewiarygodnych Poniedziałków - filmy w każdy poniedziałek o 20:00. Zauważyłem, że teraz
zaczynają lecieć powtórki, a my oczywiście nie możemy na to pozwolić. Więc, zapraszam do
pisania sowich propozycji dla TV Puls :)...
Witam.
Czy pamięta ktoś może serial dla młodzieży nadawany na tvp1 lub tvp2 pod koniec lat 90-tych (lub tuż po 2000). Serial był produkcji australijskiej lub nowozelandzkiej. Główna bohaterka była raczej typem samotniczki, miała długie blond włosy i zawsze była ubrana na czarno. Być może miała na imię Allanah lub...
Znowu nowa reklama BZ WBK. Tym razem z Kevinem Spacey'em. Wcześniej w reklamie tego banku wystąpili Antonio Banderas i Chuck Norris. Ciekawi mnie czy te reklamy nagrywają w Polsce, czy aktorzy przyjeżdżają do nas tylko żeby nagrać te reklamy czy może nagrywają je w USA? I ile mogą zgarnąć za taką reklame?
Był on emitowany na polsacie bądź tv4 jakoś w roku 2001.
Serial był o facecie który ubierał się w kostium(batmano podobny tyle, że z odsłoniętą głową na
włosy) i walczył w nocy z przestępczością. Kostium posiada jakieś tam bajery typu niewidzialność,
a na masce ma jedno czerwone oko. Aktor który grał główną role był...
Szukam cyklu bajek emitowanych na tvp2 x lat temu a więc każda zaczynała się od tego że
chłopczyk i dziewczynka- rodzeństwo wchodzili na strych i za każdym razem był tam inny wystrój.
Nagle stół zaczynał się trząść i spadały książki i zostawała jedna - magiczna i czytali z niej bajki np
Brzydkie kaczątko,...
Ogólnie mam wielki dylemat , skończyłem 2 seriale które głównie oglądałem , Breaking bad i
Dextera. Czekam na kilka seriali takich jak Sherlock , Sons of Anarchy oglądałem ale 6 sezon
według mnie jest jednym z najgorszych i pierwszy odcinek oglądałem dosłownie 3 dni po 10
minut bo jakoś mi on nie podchodził . I...