Witam, pamiętam moze ktoś jak nazywał sie serial który kiedyś był emitowany przez TVP1 podczas wakacj z 8-10lat temu. Serial był o trójce rodzenstwa bodajze które wylądowało na jakiejs wyspie na morzu. Mieszkali na drzewach. W serialu wystepowali takze piraci.
Zaczęło się od telewizji Puls, później dołączyło TV4, było całkiem spoko, filmy naprawdę złe ludzie polubili. Ale stało się to samo co z Trudnymi sprawami... Każdy program będzie mieć teraz swoje kiczowate ( i nie mówię to o fajnym kiczu ) maratony jak te nieszczęsne trudne sprawy ( TVN - ukryta prawda, TVP2 - szkoła...
więcej
Witam, wie ktoś może jak nazywał się program o iluzjoniście, który najpierw ukazywał w widowiskowy
sposób sztuczki a potem odsłaniał ich tajemnice. O ile się nie mylę, program był emitowany kiedyś na
polsacie, no ew. TVN.
Moi drodzy w obecnym czasie powstaje tyle mega zajebistych produkcji telewizyjnych,że aż boje sie
cokolwiek rozpocząć.
Pamietam rok temu jak wystrzegałem się Gry o Tron,ktoś mi polecił i połknołem 2 sezony w 2
tygodnie....
Pamietam dwa lata temu ,Zakazane Imperium spojrzałem na plakat i stwierdzilem musze...
O 23.16 w programie TVP2 pokazano kilkusekundową scenę fellatio w filmie "Kieł". Czy grozi to jakimiś konsekwencjami ze strony KRRiT?
Szukam serialu USA o grupie... hmmm... agentów do zadań specjalnych?
Mieli jakąś tajną (?) bazę, bardzo dużo czasu spędzali na plaży (LA, czy cośtam?).
Każdy bohater/bohaterka miał charakterystycznego skilla, mi zapadł w pamięć gość (biały i chyba łysawy), który jako jedyny strzelając trzymał pistolet bokiem....
Witam!
Mam problem i mam nadzieję, że mi pomożecie.
Jestem chory i chciałem obejrzeć jakieś ciekawe filmy. Pamiętam pewien film świąteczny emitowany na Polsacie kilka lat temu. Jest problem, bo nie pamiętam tytułu. Wiem tylko mniej więcej o czym on był.
A więc film opowiadał o młodym bogatym chłopcu, który pełnią...
Był już John Cleese, Danny De Vito, Gerard Depardieu, Antonio Banderas, Chuck Norris (kogoś pominąłem ?)
Jakie są wasze typy do następnej części ? Można obstawić dwa nazwiska.
Ja typuję: Eddie Murphy albo Hugh Grant
nie pamiętam zbyt wielu szczegółów. Leciała chyba jako wieczorynka na przełomie lat 90 i
2000 głównym bohaterem był jeżozwierz, sceneria była jakby jesienna. Pamiętam, że był
odcinek gdzie chodził po takich dziwnych schodach. W innym znalazł płaszcz/czapkę
niewidkę.
Może ktoś wie jaki miało to tytuł? Proszę o...