Szukam dobrego serialu z rodzaju Fantasty, Przygodowe, Akcja
I odrazu prosze zeby nie podawac seriali w których nie ma wątku głównego jakiegoś tzn. mam na mysli ze w kazdym
odcinku cos innego.
Aczkolwiek mogą byc takie w ktore maja w kazdym odcinku cos innego jakies innego zdarzenia odbiegające od
głównego wątku...
Kilka warunków:
-ciekawa fabuła
-fajny soundtrack
-dużo akcji
-najlepiej żeby nie był to jakiś staroć
Kilka warunków:
-ciekawa fabuła
-fajny soundtrack
-dużo akcji
Kilka warunków:
-ciekawa fabuła
-fajny soundtrack
-dużo akcji
Szukam bajki o dwóch małych ludzikach bodajże to były misie którzy na kanapie lecieli w kosmos i tam pomagali innym ludką ta bajka trwała max 10 minut na koniec bajki myli zęby i potem idą spać i na dodatek na końcu leciała taka niemiecka piosenka Keine Klenge cos takiego
poszukuję tytułu serialu który oglądałem w dzieciństwie. Pamiętam że był o matce i jej 3 synów z
czego jeden zmarł. Jednak pewnego dnia matka odnajduję chłopka który wygląda jak jej zmarły syn
który miał wypadek i nic nie pamięta.
Smallville oraz detektyw Monk. Są takie, że zapamiętam je do końca życia, są dobre. Czy po tych dwóch serialach będzie ktokolwiek z was w stanie podać inne seriale, które na 51% spodobają mi się? Gatunek dowolny.
szukam tytułu serialu, kryminalny- policyjny w którym jednym z głównych bohaterów był niewidomy detektyw lub policjant, tylko tyle pamiętam ponieważ tylko raz go widziałam,
Jest to odkop gdyż nikt nie odpisał. Jak w temacie:) Leciał kiedyś taki serial, który nie miał ciągłej fabuły, w każdym odcinku było coś innego. W pamięci mam tylko dwa odcinki: o facecie, który lunatykował i wychodził z domu, gdzie pod koniec zamienił się w lalkę i jego córka znalazla go w domku dla lalek :D Inny...
szukam serialu tzn szukam chcialabym tylko dowiedziec sie przypomniec sobie nazwe lecial w tvp1 jak dobrze pamietam cos w latach zaru tropikow niebezpiecznych ujec serial o kobiecie lekarzu medycyny sadowej czyli patologu ale tam jej tak nie okreslano :) myslalam ze grala to aktorka z niebezpiecnzych ujec ale nie ma...
więcej